Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ξεχωριστό και πληρέστατο παντού!

3.663 Επισκέψεις στο άρθρο (14/2/2019)

Ο πολυσχιδής χαρακτήρας της –επιβατικής- νέας γενιάς του Opel Combo με την ονομασία «Life», της επιτρέπει να καλύψει με ιδιαίτερη άνεση τις ανάγκες μεταφοράς έως και 5 – 7 ατόμων καθώς και φορτίων όγκου έως και 2,7κ.μ., καθιστώντας την ιδανική για χρήση έως το καθημερινό I.X. μιας οικογένειας, ως Taxi κ.ά. Ας το ανακαλύψουμε μαζί…

Διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις αμαξώματος ως προς το μήκος οχήματος και μεταξονίου, με τρεις επιλογές εξοπλισμού (Selection, Expression & Innovation) καθώς και με κινητήρες βενζίνης ή πετρελαίου που συνδυάζονται με χειροκίνητα κιβώτια 5 – 6 σχέσεων ή αυτόματο 8 σχέσεων, το νέο Opel Combo Life είναι σε θέση να υποστηρίξει 5 – 7 επιβάτες σε ένα εξαιρετικό σε χώρους, εργονομία, ασφάλεια και ανέσεις περιβάλλον. Παρά τις σχετικά περιορισμένες διαστάσεις του αμαξώματος του, το Combo Life προσφέρει έως και επτά θέσεις επιβατών σε ισάριθμα –ανεξάρτητα- καθίσματα που όλα τους μπορούν να αναδιπλωθούν πλήρως ή και να αφαιρεθούν (με εξαίρεση αυτά του οδηγού και συνοδηγού φυσικά). Αυτό ουσιαστικά μετατρέπει το γερμανικό μοντέλο σε… χαμαιλέοντα που μπορεί να υποστηρίξει απόλυτα τις ανάγκες μιας τεράστιας γκάμας χρήσεων ενώ, την ίδια στιγμή δεν τίθεται ο παραμικρός περιορισμός ως προς το επίπεδο του εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας που μπορεί να περιλαμβάνει στον βασικό ή τον προαιρετικό εξοπλισμό στοιχεία όπως προηγμένα συστήματα πολυμέσων με οθόνη αφής, περιμετρικές κάμερες, head-up display, ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας κ.ο.κ. χωρίς να παραβλέπουμε την τεράστια γκάμα ειδικών αξεσουάρ που περιλαμβάνουν από παιδικά καθίσματα (και για τις τρεις θέσεις της 2η σειράς που φέρουν βάσεις isofix), κοτσαδόρο για την μεταφορά έως και 4 ποδηλάτων, ειδικές ράγες και σχάρες οροφής κ.ά.!

Με κόστος από 19.400 ευρώ και ως Taxi!
Το νέο Opel Combo Life προσφέρει με κόστος αγοράς από 16.800 ευρώ (από 18.800 ευρώ οι 7θέσιες εκδόσεις Life XL) σε τρία επίπεδα εξοπλισμού (Selection, Expression, Innovation). Παράλληλα, σύμφωνα με την Opel Ελλάς, το κόστος των εκδόσεων Taxi ξεκινούν από τα 19.400 ευρώ (Expression 1,5 DT 100hp) ενώ η έκδοση των 130hp τιμάται από τα 20.900 ευρώ. Παράλληλα, στην παρούσα φάση προβλέπεται και έκπτωση ύψους 1.000 ευρώ.