Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η ποιότητα των υλικών και το υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας, αποτελούν βασικά γνωρίσματα του Isuzu D-Max.

Ποιότητα και άνεση υπεράνω κριτικής!

Ένα από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το Isuzu D-Max είναι η κορυφαία ποιότητα των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί στο εσωτερικό του καθώς και το υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας που απολαμβάνουν οι επιβάτες του. 
Ωστόσο, στην παρούσα φάση, ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει στη νέα οθόνη αφής 8 ιντσών στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας, που προσφέρεται στις εκδόσεις «LS». 
Η εν λόγω οθόνη αποτελεί μέρος ενός υπερσύγχρονου συστήματος πολυμέσων που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σύστημα πλοήγησης με «2D» ή «3D» απεικόνιση με ελληνικούς χάρτες και φωνητικές οδηγίες και χειριστήρια στο τιμόνι. Παράλληλα, μέσω αυτής, μπορούν να προβληθούν δεδομένα από την κάμερα οπισθοπορείας αλλά και από εξωτερικές πηγές δεδομένων (DVD, SD card, USB κ.ο.κ.) σε ανάλυση HD 1080p. Επιπρόσθετα, προσφέρεται σύνδεση στο διαδίκτυο (3G/WiFi Internet Ready) ενώ το multimedia σύστημα φέρει και εσωτερικό σκληρό δίσκο 4Gb. 
Τέλος, ακόμη πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι, την εν λόγω οθόνη μπορούν να προμηθευτούν και όσοι κατέχουν κάποιο μοντέλο D-Max με έτος κατασκευής από το 2012 και μετά! 
Φυσικά, περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο της εταιρείας ή στο www.isuzu.gr. 

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Isuzu - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ