Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Γράσο Συλλεκτικής Μηχανής WEG – Topsystem Group

Γράσο Συλλεκτικής Μηχανής WEG – Topsystem Group

43.069 Επισκέψεις στο άρθρο (7/9/2022)

Η εταιρία Top-system παρουσιάζει από την μάρκα WEG αρίστης ποιότητας γράσα βάσεως λιθίου, το γράσο συλλεκτικών μηχανών WEG GREASE COTTON.

Λιπαντικά και βαμβακοσυλλεκτικά γράσα WEG

Υψηλής ποιότητας ημίρευστο γράσο βάσης λιθίου με υψηλά πρόσθετα . Είναι παρασκευασμένο για την λίπανση της ατράκτου των συλλεκτικών μηχανών βαμβακιού. Παρέχει εξαιρετική σταθερότητα σε φορτία και διατηρείται ρευστό σε χαμηλές θερμοκρασίες εξασφαλίζοντας άριστη λειτουργία στην βαμβακοσυλλεκτική μηχανή.
Ιδιότητες- Πλεονεκτήματα

  • Μεγάλη διάρκεια ζωής των εξαρτημάτων .
  • Αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες .
  • Προστασία από την φθορά την σκουριά και την διάβρωση των μεταλλικών μερών .
  • Χαμηλό κόστος συντήρησης .
  • Αντίσταση στην απόπλυση με νερό .
Εφαρμογές
Είναι κατάλληλο για την λίπανση της ατράκτου όλων των βαμβακοσυλλεκτικών μηχανών. Προσφέρει , ιδιαίτερα , αποτελεσματικές λιπαντικές και προστατευτικές ιδιότητες σε ένα ευρύτατο θερμοκρασιακό φάσμα από -30 C έως +130 C . Καλύπτει τις απαιτήσεις των σύγχρονων κατασκευαστών.
 

Τρόπος χρήσης
Το γράσο WEG Grease Lithium Cotton μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επάλειψη, με χειροκίνητο γρασαδόρο ή μέσω αυτόματου κεντρικού συστήματος λίπανσης. Αν το γράσο χρησιμοποιείται για πρώτη φορά, ελέγξατε τη συμβατότητα με το προηγούμενο και εφόσον κριθεί απαραίτητο, καθαρίστε το έδρανο ή την επιφάνεια πριν από την εφαρμογή. Κατά τη λίπανση μην χρησιμοποιείτε μεγαλύτερη ποσότητα γράσου από αυτήν που συνιστά ο κατασκευαστής.

Για να δείτε το προϊόν πατήστε εδώ.
 
Topsystem Group – Τοψής Α.Ε.
Tηλ. 210.280.1206,  23820.299.26

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »