Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το κάθισμα «SoloStar» για τον συνοδηγό ουσιαστικά αποτελείται από μια αναπαυτική… πολυθρόνα πολλαπλών λειτουργιών που προσφέρει εξαιρετικό επίπεδο άνεσης.

Παράλληλα, το SoloStar μπορεί να συνδυαστεί με δύο κρεβάτια με μήκος 2,2μ. και πλάτος 0,6 – 0,75μ.

Το κάθισμα συνοδηγού «SoloStar Concept»

Μια από τις πιο ιδιαίτερες και πρακτικές προτάσεις της Mercedes-Benz ως προς την χωροταξική διαρρύθμιση του εσωτερικού της καμπίνας του Actros είναι το σύστημα SoloStar Concept.
Κεντρικό στοιχείο του εν λόγω συστήματος είναι μια ιδιαίτερα αναπαυτική… πολυθρόνα για τον συνοδηγό στο πίσω τοίχωμα της καμπίνας που επιτρέπει στον συνοδηγό να χαλαρώσει με τεντωμένα τα πόδια του ή να απολαύσει το δείπνο του στο πτυσσόμενο τραπεζάκι με ειδικές θέσεις για μαχαιροπήρουνα!
Το SoloStar Concept προσφέρεται στις εκδόσεις καμπίνας GigaSpace, BigSpace και StreamSpace με πλάτος 2,5μ. ενώ μπορεί να συνδυαστεί με δύο κρεβάτια μήκους 2.200 χλστ. και πλάτους 600 – 750 χλστ. αναλόγως της έκδοσης.
Τα εν λόγω κρεβάτια μπορούν να αναδιπλωθούν σε γωνία 90 μοιρών για την εύκολη μετακίνηση εντός της καμπίνας ενώ το –πάχους 110 χλστ.- στρώμα τους με 7 ζώνες ειδικά επξεργασμένου αφρώδους υλικού, εγγυώνται την άνετη κατάκλιση και ξεκούραση του οδηγού και του συνοδηγού. 

 

ΦΟΡΤΗΓΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mercedes-Benz - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ