Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο πίνακας οργάνων προσφέρει πολλαπλές ενδείξεις για μια μεγάλη γκάμα λειτουργιών του οχήματος.

Η Mercedes-Benz συμμετέχει σε ειδικά ερευνητικά προγράμματα με διεθνείς ερευνητικούς φορείς προκειμένου να εξελίξει την άνεση τόσο εντός της καμπίνας όσο και κατά την είσοδο σε αυτή.

Κορυφαία εργονομία και άνεση

Ένα από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον χώρο για τον οδηγό στο εσωτερικό του νέου Actros είναι η εξαιρετική θέση οδήγησης όπου, το ταμπλό και η κεντρική κονσόλα ουσιαστικά «αγκαλιάζουν» τον οδηγό προσφέροντας του ένα κορυφαίο επίπεδο εργονομίας για όλα τα χειριστήρια.
Μέσω ενός ποδόπληκτρου, η κολώνα του τιμονιού μπορεί να μεταβάλλει την κλίση και τη θέση του (έως και κάθετα), διευκολύνοντας την εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό της καμπίνας και την άμεση εύρεση της βέλτιστης θέσης οδήγησης.
Μέσω των πολλαπλών χειριστηρίων στο τιμόνι του Actros, ο οδηγός μπορεί να ελέγξει ένα πλήθος δεδομένων και ενδείξεων που αφορούν στη λειτουργία του οχήματος, οι οποίες προβάλλονται μέσω μιας έγχρωμης –TFT- οθόνης 10,4 εκ. στον πίνακα οργάνων. Σε αυτές περιλαμβάνονται οι βασικές πληροφορίες του FleetBoard EcoSupport κ.ο.κ. Επιπρόσθετα, μόνο με τα χειριστήρια του τιμονιού, ο οδηγός μπορεί να λαμβάνει τηλεφωνικές κλήσεις, να ελέγξει το ηχοσύστημα, τα συστήματα υποβοήθησης του οχήματος κ.ο.κ.

 

ΦΟΡΤΗΓΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mercedes-Benz - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ