Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Χάρη σε νέες τεχνολογίες όπως το HoloDeck, οι ειδικοί του Fleetboard είναι σε θέση να προσομοιώσουν σε περιβάλλον «εικονικής πραγματικότητας» διάφορα σενάρια...

... αναφορικά με το μεταφορικό έργο μιας επιχείρησης και να εξελίξουν συγκεκριμένες λύσεις για πάσης φύσεως προβλήματα και διαδικασίες.

Κάνοντας χρήση της τεχνολογίας «HoloDeck»

Προκειμένου να δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις που θα διασφαλίσουν τον βέλτιστο προγραμματισμό των νέων προϊόντων που θα ενσωματωθούν στην «παλέτα» του Fleetboard, οι ειδικοί της εταιρείας κάνουν χρήση τεχνολογικών καινοτομιών όπως η τρισδιάστατη απεικόνιση των προτάσεων τους. Μέσω των τεχνολογιών «HoloDeck» και «HoloLens», οι ειδικοί του Fleetboard είναι σε θέση να εξομοιώσουν σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας όλες τις παραμέτρους που τους ενδιαφέρουν όπως τους χρόνους παράδοσης ενός φορτίου σε μια συγκεκριμένη διαδρομή, τον τρόπο με τον οποίο το όχημα είναι φορτωμένο κ.ο.κ., δημιουργώντας ανεξάντλητες παραλλαγές σεναρίων. Ορισμένες από τις εφαρμογές που έχουν εξελιχθεί για το Fleetboard μέσω της «εικονικής δοκιμής τους» είναι οι εξής: 

«nxtload Freight»:
Στο μέλλον το φορτίο θα φέρει ειδικούς αισθητήρες που θα επιτρέπουν στον μεταφορέα να προκαθορίσει τον απαιτούμενο χώρο εντός του οχήματος και να προγραμματίσει την παραλαβή του ή όχι στη δεδομένη στιγμή καθώς και τη βέλτιστη διαδικασία φόρτωσης, εκφόρτωσης και παράδοσης του.

«Pay@Platooning»:
Το εν λόγω πρόγραμμα θα μπορεί να καθορίσει τα κόστη και αναλόγως τις αμοιβές που επιβάλλεται να λάβουν συγκεκριμένα οχήματα που συμμετέχουν σε ένα κονβόι, ανεξάρτητα από τον τύπο του οχήματος ή την εταιρεία που αυτό ανήκει.

«Intelligent Parking»:
Ένα πρόγραμμα που αναλαμβάνει να κλείσει αυτόματα, εκ των προτέρων,  το κατάλληλο μέρος στάθμευσης του φορτηγού, ανάλογα με το δρομολόγιο, τις ώρες οδήγησης – ξεκούρασης των οδηγών που ακολουθούνται κ.ο.κ.

«Smart Delivery»:
Το εν λόγω πρόγραμμα αναλαμβάνει να ενημερώσει για την ακριβή ώρα παράδοσης του οχήματος ενώ, προσφέρει σε ψηφιοποιημένη μορφή τα απαιτούμενα συνοδευτικά έγγραφα (φορτωτικές, τιμολόγια κ.ο.κ.) σε όλους τους εμπλεκόμενους.

 

 

ΦΟΡΤΗΓΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mercedes-Benz - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ