Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το μέλλον των οδικών μεταφορών προμηνύεται πιο απαιτητικό από ποτέ και μεταξύ των βασικότερων «εργαλείων» που θα έχουν στη διάθεση τους οι οδηγοί και οι μεταφορικές επιχειρήσεις είναι τα… κινητά τηλέφωνα.

Το FuelHub θα είναι σε θέση να προσφέρει σημαντική μείωση στο λειτουργικό κόστος μιας επιχείρησης, αναφορικά με την προμήθεια καυσίμου για τον στόλο οχημάτων της.

Από το 2018, η εφαρμογή nxtload θα διασφαλίσει σημαντική βελτίωση την μέγιστη αξιοποίηση του στόλου οχημάτων μιας επιχείρησης.

Η μείωση της γραφειοκρατίας, με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα να προσφέρονται σε ψηφιακή μορφή, είναι το αντικείμενο της εφαρμογής SMARGO.

Είχατε ποτέ φανταστεί τη δυνατότητα ανίχνευσης όλων των χαρακτηριστικών και των τυχόν προβλημάτων του οχήματος σας...

... μέσω του κινητού σας τηλεφώνου; Αυτό ακριβώς προσφέρει η υπηρεσία VehicleLens.

Ένα από τα πιο προηγμένα «εργαλεία» στα χέρια του σύγχρονου επαγγελματία οδηγού είναι η υπηρεσία Driver.app.

Μεταξύ άλλων, η εφαρμογή DispoPilot προσφέρει την δυνατότητα μεταβίβασης δεδομένων από και προς την εταιρεία και τον οδηγό μέσω προηγμένων διαδικτυακών βάσεων.

H διαχείριση ενός στόλου οχημάτων δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη χάρη στην υπηρεσία Fleetboard Manager.

Η επόμενη μέρα του Fleetboard, η επόμενη μέρα των μεταφορών!

Στο άμεσο προσεχές μέλλον, το Fleetboard δεν πρόκειται να παρουσιάσει πολλαπλά νέα προγράμματα και υπηρεσίες για τους πελάτες του, όπως π.χ. ειδικές εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές κ.ο.κ. που θα μπορούν να αποκτηθούν («κατεβαστούν) από την πλατφόρμα του Fleetboard Store. Στόχος των υπευθύνων είναι να προσφέρει λύσεις όπως π.χ. οι προαναφερθέντες εφαρμογές για συστήματα (κινητά, tablets κ.ο.κ.) με λογιστικό iOS ή Android. Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε ορισμένες εξαιρετικές καινοτομίες που στην παρούσα φάση είναι διαθέσιμες, ή βρίσκονται στο στάδιο της πιλοτικής εξέλιξης από το Fleetboard… 

l Fleetboard «FuelHub»
Η εν λόγω εφαρμογή βρίσκεται στο στάδιο της πιλοτικής εξέλιξης – δοκιμής και αφορά στην εύρεση της βέλτιστης τιμής καυσίμων που απαιτούνται για τον ανεφοδιασμό των οχημάτων μιας μεταφορικής εταιρείας. Ο υπεύθυνος της εν λόγω εταιρείας, είναι σε θέση να ζητήσει προσφορές από διάφορους προμηθευτές για την ποσότητα του καυσίμου που επιθυμεί να αγοράσει για τις –ιδιόκτητες δεξαμενές- που διατηρεί για τον ανεφοδιασμού του στόλου οχημάτων του και να αποκτήσει την ποσότητα που επιθυμεί στο ελάχιστο δυνατό κόστος, με βάση τις προσφορές που θα δεχθεί μέσω του «FuelHub». Η εν λόγω εφαρμογή είναι πολύ πιθανόν να τεθεί σε κανονική λειτουργία λίγο μετά το καλοκαίρι του 2017. 

l Fleetboard «nxtload»
Σύμφωνα με στατιστικές μελέτες από την αγορά των μεταφορών, τα δρομολόγια κατά τη διάρκεια των οποίων ένα φορτηγό κινείται χωρίς φορτίο ή οι καθυστερήσεις στην παράδοση των φορτίων είναι δύο από τα σημαντικότερα προβλήματα των μεταφορικών εταιρειών. Στην πράξη, τα φορτηγά… περνούν το 50% του χρόνου τους σταθμευμένα κατά τη διαδικασία φόρτωσης – εκφόρτωσης τους, στα τελωνεία, στο συνεργείο ή κατά τη διάρκεια ανάπαυσης του οδηγού τους! Προκειμένου να προσφέρουν λύση σε αυτό το πρόβλημα, έχουν δημιουργηθεί περισσότερες από 200 «πλατφόρμες» διαχείρισης στόλου οχημάτων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο αναφορικά με την εξεύρεση φορτίων κ.ο.κ. Με το πρόγραμμα «nxtload», το οποίο συνεργάζεται ήδη με δύο μεγάλες βάσεις δεδομένων αναφορικά με την εξεύρεση φορτίου (Trans.eu και Teleroute), οι μεταφορείς θα μπορούν να ενημερωθούν για τα διαθέσιμα φορτία, τις διαδρομές που επιβάλλεται να ακολουθήσει το εκάστοτε φορτηγό τους για την παραλαβή – παράδοση, το μέγεθος, βάρος ή είδος του φορτίου κ.ο.κ. Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, το «nxtload» αναμένεται να τεθεί σε ισχύ από τις αρχές του 2018.

l Fleetboard «SMARGO»​​​​​​​
Α πό τις αρχές του 2018, η εν λόγω εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη στο Google Play Store και θα επιτρέπει την πλήρη ψηφιοποίηση όλων των εγγράφων που απαιτούνται για τη μεταφορά ενός φορτίου, προκειμένου αυτά να είναι διαθέσιμα σε όλους όσους σχετίζονται (με οποιονδήποτε τρόπο) σε διάφορα συνοδευτικά έγγραφα. Με αυτόν τον τρόπο, υπολογίζεται πως θα μειωθεί σημαντικά η… γραφειοκρατία, που φυσικά δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο. 

 

ΦΟΡΤΗΓΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mercedes-Benz - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ