Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο εσωτερικός διάκοσμος του Berlingo είναι καλαίσθητος και ευρύχωρος ενώ αποτελείται από υλικά, ευχάριστα στην αφή και την όψη.

Ο πίνακας οργάνων περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και ένδειξη αλλαγής της σχέσης στο κιβώτιο ταχυτήτων.

H κεντρική κονσόλα φέρει εύχρηστες θήκες για μικροαντικείμενα.

Στο εσωτερικό των θυρών υπάρχουν ποτηροθήκες και μεγάλα ανοίγματα για την τοποθέτηση μικροαντικειμένων.

Παράλληλα, έξυπνες αποθηκευτικές λύσεις υπάρχουν τόσο στην οροφή του οχήματος όσο και στο πάνω μέρος του ταμπλό τόσο στην μεριά του οδηγού όσο και του συνοδηγού.

Έως και τρεις επιβάτες θα φιλοξενηθούν με σχετική άνεση (για τον μεσαίο) στο ανανεωμένο Berlingo.

Έως και τρεις επιβάτες θα φιλοξενηθούν με σχετική άνεση (για τον μεσαίο) στο ανανεωμένο Berlingo.

Έως και τρεις επιβάτες θα φιλοξενηθούν με σχετική άνεση (για τον μεσαίο) στο ανανεωμένο Berlingo.

Η πλάτη του μεσαίου καθίσματος μετατρέπεται σε πολυχρηστικό τραπεζάκι ενώ κάτω από τη βάση του υπάρχει ένας βαθύς αποθηκευτικός χώρος με χωρίσματα.

Ακρως πρακτικό και λειτουργικό περιβάλλον… εργασίας

Από την πρώτη στιγμή πίσω από το τιμόνι του ανανεωμένου Citroen Berlingo, ο οδηγός θα αισθανθεί άνετα και οικεία με τα διάφορα χειριστήρια. Παράλληλα, το ωφέλιμο πλάτος και ύψος της καμπίνας ευνοεί την άνετη συνύπαρξη έως και τριών επιβατών χάρη στο νέο –ειδικό- διπλό κάθισμα για τον συνοδηγό, αν και το σχήμα του κάτω μέρους της κεντρικής κονσόλας όπου εδράζεται ο επιλογέας του κιβωτίου ταχυτήτων, περιορίζει αισθητά τον «αέρα» για τα γόνατα του μεσαίου επιβάτη.
Σε κάθε περίπτωση, η Citroen έχει προβλέψει πολλαπλούς και εξαιρετικά εύχρηστους αποθηκευτικούς χώρους κυριολεκτικά παντού εντός της καμπίνας ενώ το έξυπνο κάθισμα «Extenso» φέρει δύο θέσεις εκ των οποίων, η δεξιά μπορεί να αναδιπλωθεί και να υποχωρήσει προς το δάπεδο, προκειμένου να επεκταθεί το ωφέλιμο μήκος του χώρου φόρτωσης. Αντίστοιχα, η πλάτη του μεσαίου καθίσματος πέφτει και μετατρέπεται σε ένα πρακτικό τραπεζάκι πολλαπλών χρήσεων ενώ, κάτω από τη βάση του υπάρχει ένας μεγάλος αποθηκευτικός χώρος. Επιπλέον, αντίστοιχό «συρτάρι» υπάρχει και κάτω από το κάθισμα του οδηγού. Καταλήγοντας αξίζει να αναφερθούμε στον πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας του γαλλικού Vanette που περιλαμβάνει όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες καθώς και πολλαπλά συστήματα που άπτονται της ασφάλειας (ενεργητικής και παθητικής).

 

VANETTE - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Citroen - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ