Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ανάλογα με το μήκος του αμαξώματος, ο χώρος φόρτωσης έχει όγκο από 3,7 – 4,1κ.μ.

Το μεγάλο πλάτος και ύψος της πλευρικής θύρας διευκολύνει την πρόσβαση στο εσωτερικό του οχήματος.

Το διαχωριστικό αποτελείται από δύο τμήμα με το πάνω μέρος να είναι μεταλλικό πλέγμα.

Χώρος φόρτωσης με μήκος από 1,8 – 3,25μ.

Με το μεταξόνιο να παραμένει σταθερό στα 2,73μ., το Citroen Berlingo προσφέρεται με κανονικό ή μακρύ πίσω πρόβολο και μήκος αμαξώματος 4,38μ. ή 4,63μ. αντίστοιχα.
Αναλόγως, ο χώρος φόρτωσης έχει μήκος από 1,8 – 2,05μ. που μπορεί να αυξηθεί στα 3,0 – 3,25μ. με την αναδίπλωση του καθίσματος του συνοδηγού και του διαχωριστικού.
Το τελευταίο αποτελείται από μεταλλικό πλέγμα στο πάνω μέρος του και από μεταλλική πλάκα στο κάτω, η οποία απασφαλίζει πίσω από το κάθισμα του συνοδηγού.
Πέραν από στοιχεία όπως η πλαφονιέρα, η παροχή ρεύματος στον χώρο φόρτωσης και οι πολλαπλοί κρίκοι στερέωσης του φορτίου, τα στοιχεία που κερδίζουν τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή είναι οι επενδύσεις από ανθεκτικό πλαστικό στο δάπεδο και τα πλαϊνά τοιχώματα του χώρου φόρτωσης καθώς και ελάχιστη μείωση στο ωφέλιμο πλάτος που επιφέρουν οι θόλοι των πίσω τροχών.
Επιπρόσθετα, το ιδιαίτερα χαμηλό κατώφλι φόρτωσης του Berlingo επιτρέπει την άνετη πρόσβαση και φόρτωση αντικειμένων με βάρος έως 821 κιλών (χωρίς τον οδηγό) και όγκο έως 4,1κ.μ. (χωρίς την αναδίπλωση του καθίσματος του συνοδηγού).

 

VANETTE - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Citroen - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ