Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πληρότητα που επιβάλλεται!

4.930 Επισκέψεις στο άρθρο (16/3/2020)

Η νέα γενιά του ελαφρού επαγγελματικού της Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα φαντάζει πληρέστερη από ποτέ στην μακρόχρονη ιστορία του Transporter (70+ έτη, 12 εκ. πωλήσεις) και προσφέρει ιδανικές μεταφορικές λύσεις σε μια πολυσύνθετη παλέτα εφαρμογών.

Με ελκυστική σχεδίαση, εντυπωσιακό τεχνολογικό υπόβαθρο, κορυφαίους χώρους και μεταφορικές δυνατότητες, εκδόσεις με σύστημα τετρακίνησης «4MOTION» και αποδοτικούς πετρελαιοκινητήρες, δεν υπάρχουν και πολλές απαιτήσεις που το νέο VW T6.1 Transporter δεν είναι σε θέση να καλύψει απόλυτα. Παράλληλα, διατίθεται σε πολύ ανταγωνιστική τιμή, με υπερπλήρη εξοπλισμό. 

Ψηφιακό & «συνδεδεμένο» περιβάλλον εργασίας 
Με εξαιρετική κατασκευαστική αρτιότητα και ποιότητα ακόμη και στις πιο μικρές λεπτομέρειες, ο εσωτερικός διάκοσμος του νέου Transporter προσφέρει όλα τα εχέγγυα στον σύγχρονο επαγγελματία, είτε αυτός είναι ένας σκληρά εργαζόμενος εργάτης, είτε κάποιος που επιθυμεί ένα «έξυπνο» και… connected γραφείο επί τροχών.
Στοιχεία όπως οι πολλαπλοί αποθηκευτικοί χώροι, τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης του έργου του οδηγού όπως π.χ. το ηλεκτρομηχανικά υποβοηθούμενο τιμόνι (ασφάλεια) ή τα κορυφαία συστήματα πολυμέσων (άνεση) που συνδυάζονται ακόμη και με πλήρως ψηφιακά πίνακα οργάνων / κεντρική κονσόλα (Digital Cockpit), σαφέστατα και θέτουν τα πρότυπα στην κατηγορία.
Μεταφέροντας έως και 1,28t. ή 9,3 m3
Διαθέσιμο με δύο μήκη αμαξώματος και μεταξονίου και δύο ύψη οροφής, το –μεικτού βάρους από 2,8 – 3,2t.- VW T6.1 Transporter προσφέρει χώρο φόρτωσης με μήκος από 2,32 – 2,97μ., πλάτος 1,7μ. και ύψος 1,4μ. διασφαλίζοντας την άνετη μεταφορά φορτίων με βάρος έως 1,28t. ή όγκο από 5,8 – 9,3m3.
 
Δυνατοί και ολιγαρκείς σε καύσιμο κινητήρες
Ο 2,0λιτρος TDI κινητήρας με απόδοση 110, 150 ή 199 ίππων του νέου Transporter προσφέρει μέγιστη ροπή έως και 450Nm από τις 1.400 σ.α.λ. και συνδυάζεται με χειροκίνητα κιβώτια 5 ή 6 σχέσεων ή το αυτόματο DSG (με διπλό συμπλέκτη) των 7 σχέσεων.
Αναλόγως της ύπαρξης συστήματος τετρακίνησης «4ΜΟΤΙΟΝ», της έκδοσης αμαξώματος κ.ά., η μέση κατανάλωση των εν λόγω μηχανικών συνόλων ξεκινά από τα 7,6λτ./100χλμ. (πρότυπο WLTP) και οι εκπομπές CO2 από τα 198 g/km.