Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Eλαστικά

Michelin X Multi F
Με μια ματιά
Το εν λόγω ελαστικό (385/55 R 22,5) προορίζεται για τον κατευθυντήριο άξονα προσφέρει έως και 20% αυξημένη δυνατότητα χιλιομετρικής απόδοσης σε σχέση με τον προκάτοχο του, χάρη στη νέα γενιά μείγματος για τη γόμα του. Παράλληλα, φέρει μεγαλύτερο κατά 6 χλστ. φάρδος πέλματος που μειώνει εκτός των άλλων και τον ρυθμό φθοράς του.
Σε ότι αφορά στον τομέα της ασφάλειας, οι εγκοπές τύπου «Delta» έχουν μεγάλο βάθος και συμβάλλουν στη μείωση της απόστασης φρεναρίσματος, βελτιωμένη πρόσφυση στις στροφές, ακόμη και σε ολισθηρό οδόστρωμα.
Σε ότι αφορά στην αντίσταση κύλισης, φέρει την ένδειξη «Β» σύμφωνα με την σχετική ετικέτα που απαιτούν οι κοινοτικές νόρμες.
• Κατευθυντήριος άξονας       •   Για εθνικό και επαρχιακό δίκτυο
 
Michelin X Multi D
Με μια ματιά
Με διάσταση 315/70 R22,5, προσφέρει επίσης έως και 20% αυξημένη χιλιομετρική απόδοση γεγονός που επιτυγχάνεται και μέσω της διαδικασίας «Regenion» με το πιο κλειστό και άκαμπτο σκάλισμα του πέλματος.
Με αυτόν τον τρόπο, ειδικές «κρυμμένες» ουσιαστικά αυλακώσεις, κάνουν την εμφάνιση τους όσο φθείρεται το ελαστικό, διασφαλίζοντας τη διατήρηση της βέλτιστης πρόσφυσης σε βάθος χρόνου.
Τέλος, η ειδική σχεδίαση των «ώμων» του ελαστικού, συμβάλλει στη μείωση του θορύβου (συντονισμού) που παράγεται κατά την κύλιση του.
 •  Κινητήριος άξονας      •  Για εθνικό και επαρχιακό δίκτυο

Michelin X Mult T2
Με μια ματιά
Το νέο X Multi T2 προορίζεται για τοποθέτηση στο trailer με διάσταση 385/55 R 22,5, ενώ έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τον περιορισμό του κόστους χρήσης στις εθνικές και περιφερειακές μεταφορές. Παράλληλα, προσφέρει και αυτό έως και 20% αυξημένη χιλιομετρική απόδοση.
Αντίστοιχα και εδώ συναντάμε φαρδύτερο κατά 6χλστ. πέλμα σε σχέση με το προκάτοχο ελαστικό που μεταξύ άλλων μειώνει και το ρυθμό φθοράς του.
• Για τους άξονες του τρέιλερ      •  Για εθνικό και επαρχιακό δίκτυο

Michelin X Multi Z
Με μια ματιά
Με διάσταση 315/70 R 22,5, το νέο X Multi Z προορίζεται για χρήση σε όλους τους άξονες και σύμφωνα με τον κατασκευαστή, προσφέρει αυξημένη χιλιομετρική απόδοση έως και 15% σε σχέση με τον προκάτοχο του.
Χάρη στην τεχνολογία «Regenion», το X Multi Z εφοδιάζεται με νέο πέλμα που φέρει αυλακώσεις οι οποίες διατηρούνται αναλλοίωτες σε βάθος χρόνου ως προς το σχήμα τους ενώ έχει αυξηθεί και η διάρκεια ζωής του. Επιπρόσθετα, προσφέρει αυξημένη πρόσφυση σε όλες τις καιρικές συνθήκες, στοιχείο που υπογραμμίζεται από την ένδειξει «3PMSF».
• Πολλαπλής τοποθέτησης      •  Για εθνικό και επαρχιακό δίκτυο

 

 

ΔΙΑΦΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ