Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πως ένα SCANIA παραμένει μάχιμο;

6.409 Επισκέψεις στο άρθρο (9/7/2021)

Eίναι φτιαγμένα για τα δύσκολα. Δεν μασάνε, δεν κολάνε και βγάζουν αξιόπιστα την δουλειά καταπίνοντας ατελείωτα χιλιόμετρα κάθε μήνα, όλο τον χρόνο. Τι ζητάνε; Την προσοχή του "αφεντικού". Δηλαδή επιδέξια χέρια που ξέρουν και κάνουν την συντήρηση τους, στην ώρα της!

Το Scania σας παλεύει κάθε μέρα στο πλευρό σας να τα βγάλει όλα εις πέρας και να σας βοηθήσει, όπως ακριβώς θα έκανε και ένας καλός συνάδελφος. Εσείς τι κάνετε για αυτό?

H SCANIA αποτελεί μια από τις πιο γνωστές και πρωτοπόρους εταιρείες στην κατασκευή φορτηγών και λεωφορείων. Με έδρα την Σουηδία, από το 1911 έως και σήμερα , έχει χτίσει μια βαριά παράδοση στην παραγωγή εμπορικών οχημάτων και έχει πετύχει να συνδέσει το όνομα της με έννοιες όπως η αξιοπιστία και η λειτουργικότητα.

Οι επαγγελματίες που έχουν επιλέξει την SCANIA έχουν δίπλα τους έναν πιστό ¨συνεργάτη¨ έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάθε τους ανάγκη και να αντιμετωπίσει κάθε πιθανή πρόκληση που θα βρεθεί στον δρόμο τους. Αν και όπως αναφέραμε πιο πάνω κάθε SCANIA διακρίνεται για την αξιοπιστία του, για να μπορέσει να συνεχιστεί απρόσκοπτα αυτή η ¨συνεργασία¨, θα χρειαστεί ο κάτοχος του να μεριμνεί για την σωστή συντήρηση του μέσω των εξειδικευμένων σε SCANIA συνεργείων.

Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο για έναν επαγγελματία από το να μείνει στον δρόμο λόγω τεχνικής βλάβης. Πέρα από την ταλαιπωρία, αναλόγως του προβλήματος και του χρόνου που το όχημα θα μείνει ακινητοποιημένο, κάτι τέτοιο θα τον κάνει να χάσει ώρες εργασίας και θα του κοστίσει πολλά περισσότερα χρήματα από την ίδια την επισκευή της βλάβης. Συχνές βλάβες που πιθανόν να ακινητοποιήσουν ένα επαγγελματικό όχημα είναι τα βουλωμένα φίλτρα πετρελαίου, η κακή ποιότητα καυσίμου, τρύπια κολλάρα νερού, ιμάντες, διανομείς αέρος και καμένες ασφάλειες. Αν έρθει λοιπόν η ¨κακιά στιγμή¨ που κάτι από τα παραπάνω ή οτιδήποτε άλλο συμβεί σε ένα SCANIA ο επαγγελματίας κάτοχος θα χρειαστεί έναν εξίσου "επαγγελματία" τεχνικό με μακροχρόνια εμπειρία στα οχήματα SCANIA ο οποίος θα αποκαταστήσει γρήγορα και σωστά την βλάβη.

Όπως σε όλο τον κόσμο έτσι και στην χώρα μας οι επαγγελματίες επιλέγουν την SCANIA και έχουν στην διάθεση τους ένα εκτεταμένο δίκτυο εξειδικευμένων συνεργείων όπου μπορούν να απευθυνθούν και να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε βλάβη τυχόν προκύψει στο όχημα τους. Το άρτια καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό είναι έτοιμο να αναλάβει εργασίες όπως ένας απλός διαγνωστικός έλεγχος έως μια πλήρη επισκευή κινητήρα.

Μερικές από τις συχνές αρμοδιότητες των εξειδικευμένων συνεργείων SCANIA είναι οι εξής:

    Kοινοποίησε το »

  • ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-SERVICE

  • ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  • ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ AIR-CONDITION

  • ΈΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΦΡΕΝΩΝ

  • ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΕΜΠΡΟΣΘΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΜΗΧΑΝΗΣ, ΣΑΣΜΑΝ, ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΥ

  • ΈΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΦΡΕΝΩΝ

  • ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΦΑΝΟΠΟΙΪΑΣ ΚΑΙ ΒΑΦΕΣ

  • ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ

  • ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ- ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ

  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΚΤΕΟ

  • ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ

  • ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Μία κίνηση που θα εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία ενός SCANIA είναι η χρήση γνήσιων ανταλλακτικών τα οποία ικανοποιούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ενισχύουν την αξιοπιστία του μέσα στον χρόνο. Κάθε γνήσιο ανταλλακτικό συνοδεύεται από πλήρη 12-μηνη εγγύηση του κατασκευαστή για τα εξαρτήματα και τις εργασίες, ή 3-έτη εγγύηση για ορισμένα βασικά ανταλλακτικά. Η κάλυψη για συνεπαγόμενες βλάβες περιλαμβάνεται επίσης στο πακέτο πλεονεκτημάτων της χρήσης γνήσιων ανταλλακτικών.

Δίπλα στον επαγγελματία κάτοχο είναι και η οδική βοήθεια SCANIA. Είναι μια υπηρεσία που προσφέρει πλήρη οδική κάλυψη στα οχήματα SCANIA και τα ρυμουλκούμενα τους και λειτουργεί όλο το 24-ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. Σε περίπτωση βλάβης θα μιλήσετε άμεσα με κάποιον πιστοποιημένο τεχνικό, ο οποίος θα μπορεί να σας παρέχει συμβουλές για απλά ζητήματα επισκευών. Αν το πρόβλημα δεν μπορεί να επιλυθεί μέσω τηλεφώνου θα ειδοποιηθεί το πλησιέστερο συνεργείο και θα σταλεί βοήθεια. Το μεγαλύτερο ποσοστό βλαβών επισκευάζεται επιτόπου ενώ αν αυτό δεν είναι εφικτό το όχημα θα μεταφερθεί στο συνεργείο.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε δύο επιλεγμένα συνεργεία SCANIA:

Kοινοποίησε το »