Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μια εικοσαετία τεχνολογικών καινοτομιών

Aπό την πρώτη παρουσίαση του το 1996, το Mercedes-Benz Actros κατάφερε να συνδέσει το όνομα του με την αποδοτικότητα, την ασφάλεια και την άνεση στον κλάδο των μεταφορών μεγάλων αποστάσεων.
Από τα δισκόφρενα σε όλους τους τροχούς και το «Electronic Brake System» της πρώτης γενιάς έως το «Active Brake Assist 4», το «Predictive Powertrain Control» και το Σύστημα υποβοήθησης Αλλαγής Κατεύθυνσης της τελευταίας γενιάς, το Actros ανέκαθεν εφοδιάζονταν με τις πιο προηγμένες τεχνολογικές λύσεις της εποχής του.
Πλέον, συστήματα όπως το «Highway Pilot» που η Mercedes-Benz έχει ήδη παρουσιάσει, αναμένεται να οδηγήσουν στην μετάβαση σε μια νέα εποχή αυτόνομα κινούμενων βαρέων επαγγελματικών οχήματων.
Παράλληλα, εκτός της απαράμιλλης ποιότητας του και του προηγμένου τεχνολογικού του υπόβαθρου, το Mercedes-Benz Actros έφερε τεράστια εμπορική επιτυχία στην γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία με περισσότερες από 145.000 πωλήσεις οχημάτων από το 2011 για την τελευταία γενιά του και άνω του ενός εκατομμυρίου συνολικά από το 1996!

 

 

ΦΟΡΤΗΓΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mercedes-Benz - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ