Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η εξαιρετική εργονομία και η ποιότητα των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί, αποτελούν τα βασικά γνωρίσματα του εσωτερικού των επετειακών εκδόσεων του Actros.

Το μεγάλο ωφέλιμο εσωτερικό ύψος επιτρέπει την άνετη πρόσβαση στις θήκες πάνω από το παρμπρίζ του οχήματος ενώ…

… οι 138 λυχνίες LEDs στο πλαίσιο της ηλεκτρικά ελεγχόμενης ηλιοροφής, δημιουργούν ένα φαντασμαγορικό αποτέλεσμα, αναλόγως της διάθεσης του οδηγού.

Μπροστά από τη θέση του συνοδηγού υπάρχει αποθηκευτικός χώρος στο ταμπλό που ενσωματώνει ένα αναδιπλούμενο τραπεζάκι.

Τα δύο κρεβάτια της καμπίνας «BigSpace» διακρίνονται για τις διαστάσεις και το αναπαυτικό στρώμα τους.

… στο κάτω μέρος της υπάρχουν δύο εύκολα προσβάσιμα και με μεγάλα σε μέγεθος συρτάρια.

Η θέση του ψυγείου είναι φυσικά κάτω από το κρεβάτι.

Το πακέτο «Top-Fit» επιτρέπει στον οδηγό να γυμνάσει πλήρως το σώμα του εντός της καμπίνας.

Κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμό στην καμπίνα BigSpace

TΑμφότερες οι επετειακές εκδόσεις του νέου Mercedes-Benz Actros που βρίσκονται επί ελληνικού εδάφους βασίζονται στην καμπίνα «BigSpace» του γερμανικού μοντέλο με το πλήρως επίπεδο δάπεδο ενώ, στον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας έχουν προβλεφθεί επιπλέον στοιχεία που κυριολεκτικά… κλέβουν την παράσταση.
Κατά την είσοδο, το μεγάλο λογότυπο για τα 20 έτη ιστορίας του Actros προϊδεάζει για τα όσα αναμένεται να συναντήσει στο εσωτερικό της καμπίνας όπου, το μεγάλο ωφέλιμο πλάτος και ύψος δημιουργούν ένα ευρύχωρο περιβάλλον με υψηλή ποιότητα κατασκευής.
Ειδικές βελούδινες επενδύσεις έχουν προβλεφθεί για τα καλύμματα του δαπέδου αλλά και τη βάση των καθισμάτων ενώ δερμάτινες επενδύσεις υπάρχουν στο τιμόνι και αρκετά ακόμη σημεία.
Πέραν αυτού, στην οροφή του οχήματος, στο πλαίσιο της ηλεκτρικά ελεγχόμενης ηλιοροφής εδράζεται ένα ειδικό σύστημα φωτισμού της καμπίνας αποτελούμενο από 138 λυχνίες LEDs με μεταβαλλόμενο χρωματισμό.
Ο οδηγός θα επωφεληθεί από την εξαιρετική εργονομία που του προσφέρει το ειδικά σχεδιασμένο ταμπλό και η κεντρική κονσόλα, καθώς ουσιαστικά «αγκαλιάζουν» τη θέση οδήγησης, προσφέροντας του άμεσα όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες και δεδομένα για τις διάφορες λειτουργίες του οχήματος.
Ειδικές θήκες εδράζονται τόσο στη βάση της κεντρικής κονσόλας και την οροφή του οχήματος, όσο και κάτω από τα δύο μεγάλα και αναπαυτικά κρεβάτια.
Παράλληλα, εμπρός από τον συνοδηγό υπάρχει ένας αποθηκευτικός χώρος με ενσωματωμένο –πολυλειτουργικό- τραπεζάκι.
Επιπρόσθετα, στον εξοπλισμό των συγκεκριμένων εκδόσεων περιλαμβάνεται και το σύστημα «Top-Fit», που επιτρέπει στον οδηγό του οχήματος να εκτελέσει πολλαπλές ασκήσεις βελτίωσης της φυσικής του κατάστασης, ειδικότερα στα σημεία όπως οι ώμοι, η μέση και ο αυχένας, που ως γνωστόν επιβαρύνονται παραπάνω κατά τη διάρκεια των πολύωρων δρομολογίων.
Καταλήγοντας, επιγραμματικά αξίζει να προσθέσουμε πως στον εξοπλισμό των συγκεκριμένων οχημάτων συγκαταλέγονται ακόμη στοιχεία όπως προηγμένο σύστημα πολυμέσων, αυτόματος κλιματισμός, ψυγείο κάτω από το κάτω κρεβάτι (τύπου Luxury) και γενικότερα, όλα τα προβλεπόμενα στοιχεία των πακέτων «Comfort Pack», «Economy Pack» και «Safety Pack».
 

 

ΦΟΡΤΗΓΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mercedes-Benz - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ