Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στην προσεχή Διεθνή ΙΑΑ 2016, αναμένεται να παρουσιαστεί η νέα γενιά του αμιγώς ηλεκτροκίνητο Fuso Canter με την ονομασία «eCanter».

Οι μέχρι στιγμής πιλοτικές δοκιμές του ηλεκτροκίνητου ιαπωνικού ελαφρού φορτηγού έχουν καταδείξει τα σαφή οφέλη της χρήσης του ως προς τη μείωση των εκπομπών ρύπων και των λειτουργικών εξόδων του ιδιοκτήτη του.

Το Fuso Canter E-Cell δείχνει τον δρόμο

Η εταιρεία Fuso, θυγατρική της Daimler Trucks Asia με έδρα την Ιαπωνία, αποτελεί μια από τις πρωτοπόρους στην εξέλιξη εναλλακτικών μορφών κινητήρων για τον κλάδο των φορτηγών σε παγκόσμιο επίπεδο με χαρακτηριστικό παράδειγμα την έκδοση «Eco Hybrid» που Fuso Canter που ήδη διατίθεται με εξαιρετική επιτυχία και στην ΕΕ επί σειρά ετών. 
Παράλληλα, στην Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων IAA του 2010, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ένα πρωτότυπο Fuso Canter με την ονομασία «Fuso Canter E-Cell», που ήταν και το πρώτο –αμιγώς ηλεκτροκινούμενο- ελαφρύ φορτηγό. 
Μάλιστα, από το 2014 το εν λόγω όχημα έχει ξεκινήσει ένα ευρύ πρόγραμμα πιλοτικών δοκιμών σε πραγματικές συνθήκες χρήσης ενώ, στην προσεχή ΙΑΑ 2016 που θα διοργανωθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου, αναμένεται να παρουσιαστεί η νέα γενιά του –αμιγώς ηλεκτροκίνητου- ιαπωνικού μοντέλου με την ονομασία «Fuso eCanter». 

 

ΦΟΡΤΗΓΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mercedes-Benz - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ