Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Όλες οι χρηστικές πληροφορίες για κάθε επαγγελματία (ή μη) συγκεντρωμένες σε ένα αφιέρωμα.

Όλες οι χρηστικές πληροφορίες για κάθε επαγγελματία (ή μη) συγκεντρωμένες σε ένα αφιέρωμα.

Βρείτε τις επιχειρήσεις που θα καλύψουν κάθε ανάγκη σας, αλλά και μάθετε τι προβλέπει ο Νόμος για τον κλάδο των Μεταφορών.

Βρείτε τις επιχειρήσεις που θα καλύψουν κάθε ανάγκη σας, αλλά και μάθετε τι προβλέπει ο Νόμος για τον κλάδο των Μεταφορών.

  • Όλες οι χρηστικές πληροφορίες για κάθε επαγγελματία (ή μη) συγκεντρωμένες σε ένα αφιέρωμα.
  • Βρείτε τις επιχειρήσεις που θα καλύψουν κάθε ανάγκη σας, αλλά και μάθετε τι προβλέπει ο Νόμος για τον κλάδο των Μεταφορών.

Όλες οι χρήσιμες πληροφορίες για τον επαγγελματία!

39.744 Επισκέψεις στο άρθρο (7/12/2022)

Για να μην ψάχνετε από εδώ και από εκεί, συγκεντρώσαμε όλες τις χρηστικές πληροφορίες που θα κάνουν τη ζωή σας καθημερινά πιο εύκολη, αλλά και τη δουλειά σας πιο αποδοτική.

Τα πάντα όλα για τον επαγγελματία!

  • Βρείτε τα πάντα με ένα «κλικ»
  • Τα τηλέφωνα και οι διευθύνσεις των Μεταφορών
  • «24/7» υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης
  • Τι προβλέπει ο Νόμος – Χρηστικές συμβουλές
 
Μπορεί στη σύγχρονη, ψηφιακή εποχή όλες (ή σχεδόν όλες) οι πληροφορίες να είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο, ωστόσο η αναζήτηση αυτού που ψάχνουμε -και κυρίως τη στιγμή που το χρειαζόμαστε- μπορεί να εξελιχθεί σε εφιάλτη. Και μπορεί να απέχουμε από την απάντηση λίγα μόνο «κλικ», αλλά ενδέχεται να χάσουμε ώρες από τη ζωή μας αναζητώντας μια αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης.
 
Όντας, λοιπόν, απόλυτα εστιασμένοι στην εξυπηρέτηση του επαγγελματία, συγκεντρώσαμε για λογαριασμό σας όλες τις χρηστικές πληροφορίες που θα χρειαστείτε τόσο κατά την καθημερινή λειτουργία της επιχείρησής σας όσο και όταν προκύψει κάτι απρόοπτο. Έτσι, για να μην χάνεστε στη …μετάφραση.

Τηλέφωνα και διευθύνσεις

Στις ενότητες που ακολουθούν, λοιπόν, θα μπορέσετε να βρείτε πίνακες με χρήσιμα τηλέφωνα και τους βασικούς ηλεκτρονικούς συνδέσμους εταιρειών και οργανισμών -ελληνικών και διεθνών- που ορίζουν τις εξελίξεις στον κλάδο των Μεταφορών.
 
Επιπλέον, έχετε στη διάθεσή σας έναν κατάλογο των ελληνικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των διεθνών μεταφορών, ενώ μπορείτε να ξεκαθαρίσετε και τυχόν απορίες που έχετε σε ό,τι αφορά στο σύστημα «TIR». Επιπλέον, το παρών δίνουν και οι εταιρείες που αναλαμβάνουν τη διαδικασία των Logistics στη χώρα μας.
 
Από το αφιέρωμά μας δε γινόταν να λείψουν τα KTEO στα οποία μπορείτε να «περάσετε» το βαρύ (ή λιγότερο βαρύ) επαγγελματικό σας όχημα. Και επειδή δεν είναι τα πάντα στη ζωή προβλέψιμα, σε περίπτωση που χρειαστείτε ανεφοδιασμό με καύσιμα (συμβατικά ή αέρια) ή μια έκτακτη επισκευή - αντικατάσταση του ελαστικού σας, έχουμε για εσάς τις σχετικές εταιρείες και πρατήρια που διανυκτερεύουν, ώστε να έχετε «24/7» υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.


Βρείτε τις επιχειρήσεις που θα καλύψουν κάθε ανάγκη σας, αλλά και μάθετε τι προβλέπει ο Νόμος για τον κλάδο των Μεταφορών.

Βρείτε τις επιχειρήσεις που θα καλύψουν κάθε ανάγκη σας, αλλά και μάθετε τι προβλέπει ο Νόμος για τον κλάδο των Μεταφορών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Το γράμμα του Νόμου

Παράλληλα, θα δείτε εύκολα και γρήγορα τα Τέλη Κυκλοφορίας, όπως και τι προβλέπει ο Κ.Ο.Κ. αναφορικά με τις παραβάσεις και τα πρόστιμα που τις συνοδεύουν. Θα μάθετε, ακόμα, τη διαδικασία για τα διπλώματα και τις ανανεώσεις, αλλά και ποια είναι τα όρια ταχύτητας στους ελληνικούς δρόμους. Σε περίπτωση που έχετε απορίες για τα βαρέα οχήματα και τον Δακτύλιο, οι απαντήσεις είναι όλες στη διάθεσή σας.
 
Ιδιαίτερα χρηστικό -ελπίζουμε- πως θα βρείτε και το αφιέρωμά μας που ξεκαθαρίζει το ομιχλώδες τοπίο γύρω από τι ισχύει σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος. Θα μάθετε, δηλαδή, τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση που σας βρει το κακό και -κυρίως- θα ενημερωθείτε για τις πράξεις και τις παραλήψεις που ενδέχεται να σας κοστίσουν κόπο, χρόνο και χρήμα.
 
Δείτε στις ενότητες που ακολουθούν, αναλυτικά όλες τις παραπάνω πληροφορίες:

Σελίδα 2Τα Τέλη Κυκλοφορίας επαγγελματικών για το 2024
Σελίδα 3Τα όρια ταχύτητας στους ελληνικούς δρόμους
Σελίδα 4Πώς εκδίδω, ανανεώνω, αντικαθιστώ την Αδεια Οδήγησης
Σελίδα 5ΚΤΕΟ & Βαρέα Οχήματα: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
Σελίδα 6Οι Εταιρείες Διεθνών Μεταφορών
Σελίδα 7Τα χρήσιμα τηλέφωνα του επαγγελματία οδηγού
Σελίδα 8Τι ποινές & πρόστιμα προβλέπονται ανά παράβαση του Κ.Ο.Κ.
Σελίδα 9Τι κάνουμε σε περίπτωση τρακαρίσματος
Σελίδα 10Τι είναι το σύστημα TIR (+vid)
Σελίδα 1124/7 καύσιμα και ελαστικά στην Αττική
Σελίδα 12Τι ισχύει για τον Δακτύλιο και τα επαγγελματικά οχήματα
Σελίδα 13Οι ελληνικές εταιρείες Logistics
Σελίδα 14Χρήσιμοι σύνδεσμοι σε Ελλάδα & Ευρώπη