Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
ZF: Επενδύει σε πλατφόρμα κινητής τηλεφωνίας & ηλεκτρονικών πληρωμών

ZF: Επενδύει σε πλατφόρμα κινητής τηλεφωνίας & ηλεκτρονικών πληρωμών

3.509 Επισκέψεις στο άρθρο (31/3/2023)

Η ZF επενδύει σε πλατφόρμα τροφοδοσίας κινητής τηλεφωνίας και ηλεκτρονικών ανέπαφων πληρωμών, συγκεκριμένα στην CarPay-Diem, με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη υπηρεσιών για τους πελάτες στόλου.

Η ZF ανοίγει το δρόμο προς το μέλλον

Η ZF ανακοίνωσε την στρατηγική επένδυση στην CarPay-Diem, με την τελευταία να εδραιώνει τη θέση της στην αγορά κινητής τηλεφωνίας και ηλεκτρονικών ανέπαφων πληρωμών εντός οχημάτων. Με αυτόν τον τρόπο, η ZF εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο την προσφορά στόλου του Ομίλου, παρέχοντας και προωθώντας ψηφιακές λύσεις που συνοδεύουν τα οχήματα σε όλο τον κύκλο ζωής τους.
 

Ανέπαφες ηλεκτρονικές πληρωμές εντός οχήματος σε κάθε πρατήριο

Εκτός της ανάπτυξης της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών, η CarPay-Diem κατασκευάζει επί του παρόντος το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό δίκτυο πρατηρίων καυσίμων και φορτιστών EV για συναλλαγές μέσω κινητού τηλεφώνου. Με την επένδυση της ZF, η θέση της εταιρείας ενισχύεται ακόμα περισσότερο ανοίγοντας τον οδικό χάρτη στο μέλλον της τροφοδοσίας οχημάτων, ενσωματώνοντας εφαρμογές στο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας του οχήματος. Με την ενσωμάτωση των υπηρεσιών του CarPay-Diem στις τηλεματικές λύσεις της ZF, χιλιάδες συνδεδεμένα οχήματα θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις ψηφιακές κάρτες για να ενεργοποιούν τις αντλίες καυσίμου και τους φορτιστές ηλεκτρονικών οχημάτων.
 

Βασικό «εργαλείο» στην διαχείριση του στόλου

Οι στόλοι οχημάτων πλέον έρχονται αντιμέτωποι με πολλές και νέες προκλήσεις σε έναν κόσμο που αλλάζει γρήγορα. Η προσαρμογή τους στις νέες συνθήκες της αγοράς πρέπει να είναι γρήγορες για να λειτουργούν όσο το δυνατόν πιο αποδοτικά και αποτελεσματικά. Ενσωματώνοντας λοιπόν, τη λύση τροφοδοσίας κινητής τηλεφωνίας και ηλεκτρονικών πληρωμών εντός οχήματος, η ZF προσφέρει όχι μόνο άνεση για τον οδηγό, αλλά και άμεση διαφάνεια κόστους καυσίμου και υψηλότερη λειτουργική απόδοση για τον διαχειριστή του στόλου. Αυτό ισχύει για την λειτουργία μικτών στόλων -είτε θερμικών είτε ηλεκτρικών- και επομένως, αποτελεί μία σημαντική υποστήριξη για την ομαλή μετάβαση σε έναν αμιγώς ηλεκτρικό στόλο.
 

Η ψηφιοποίηση της βιομηχανίας καυσίμων στοιχείο της ενεργειακής μετάβασης

Ο Frédéric Stiernon, Διευθύνων Σύμβουλος της Kwalyo δηλώνει «Η ψηφιοποίηση της βιομηχανίας καυσίμων και η φόρτιση EV είναι ένα βασικό στοιχείο για την επιτάχυνση της ενεργειακής μετάβασης και είμαστε περήφανοι που μοιραζόμαστε αυτήν την άποψη με τον συνεργάτη μας. Η ZF φέρνει στο CarPay-Diem πρόσβαση σε χιλιάδες συνδεδεμένα οχήματα σε όλη την Ευρώπη, κάτι που θα αποφέρει σημαντική εξοικονόμηση στα έξοδα καυσίμου - χάρη στον νικηφόρο συνδυασμό τηλεματικής ZF και των υπηρεσιών CarPay-Diem».
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε