Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η δυνατότητα αναδίπλωσης του ή των καθισμάτων για τον συνοδηγό σε συνδυασμό με τους πολλαπλούς τύπους διαχωριστικών, επιτρέπουν την αύξηση του ωφέλιμου μήκους και όγκου του χώρου φόρτωσης.

Ανάλογα με την έκδοση του αμαξώματος, το νέο Fiat Doblo είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με όγκο έως και 5,4κ.μ. και βάρος έως και 1.005 κιλών.

H Fiat Professional προσφέρει αρκετές ακόμη λύσεις στον κλάδο των αξεσουάρ και των after-market επιλογών.

Ωφέλιμο φορτίο 1,0t. ή 5,4κ.μ.

Το νέο Doblo Cargo θα εξακολουθήσει να προσφέρεται σε εκδόσεις με δύο μεταξόνια και δύο ύψη οροφής γεγονός που διασφαλίζει την ύπαρξη ωφέλιμο χώρου φόρτωσης με μήκος έως 2.170 χλστ., ύψος έως 1.550 χλστ. και πλάτος 1.714 χλστ. (1.230 χλστ. μεταξύ των θόλων).
Το ιδιαίτερα χαμηλό κατώφλι φόρτωσης (545χλστ.) και το μεγάλο άνοιγμα των θυρών (οι πίσω θύρες ανοίγουν σε γωνία 180 μοιρών), διευκολύνουν την άνετη πρόσβαση στο εσωτερικό του οχήματος ενώ, όπως είναι φυσικό, πολλαπλές επενδύσεις αυξημένης αντοχής καθώς και ειδικές λύσεις στερέωσης πολλαπλών διαφορετικών τύπων φορτίου μπορούν να υιοθετηθούν, ανάλογα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε ιδιοκτήτη του.
Επιπρόσθετα, η ύπαρξη πολλαπλών διαχωριστικών με την καμπίνα των επιβατών, καθώς και η δυνατότητα αναδίπλωσης τους σε συνδυασμό με την αναδίπλωση και βύθιση του (ή των) καθίσματος του συνοδηγού, επιτρέπει την επέκταση του ωφέλιμου μήκους του χώρου φόρτωσης και κατΆ επέκταση του ωφέλιμου όγκου των αντικειμένων που το νέο Doblo είναι σε θέση να υποστηρίξει.
Τέλος, ανάλογα με την έκδοση του οχήματος, το ωφέλιμο βάρος που προβλέπει η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία κυμαίνεται από τα 750 – 1.005 κιλά. 

 

VANETTE - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Fiat - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ