Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Fiat Doblo αποδεικνύεται ευέλικτο και ευκολοδήγητο εντός της πόλης ενώ η πολύ καλή ρύθμιση της ανάρτησης…

… σε συνδυασμό με τα προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου της οδικής του συμπεριφοράς, διασφαλίζουν ένα υψηλό επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας κάτω από όλες τις συνθήκες.

Σημαντικά βελτιωμένη οδική συμπεριφορά

Ένα από στοιχεία που έκαναν και την προηγούμενη γενιά του ιταλικού Vanette να ξεχωρίζει στην κατηγορίας του είναι η δυνατότητα απόκτησης του με ανεξάρτητη ανάρτηση «Bi-Link» για τον πίσω άξονα.
Στην 5η γενιά του Doblo, η εν λόγω ανάρτηση έχει βελτιωθεί σημαντικά προσφέροντας ακόμη καλύτερο κράτημα και πιο ομαλές δυναμικές αντιδράσεις του αμαξώματος καθώς φιλτράρει καλύτερα τις όποιες εδαφικές ανωμαλίες, την ίδια στιγμή που επηρεάζει ελάχιστα το ωφέλιμο πλάτος στον χώρο φόρτωσης μεταξύ των θόλων των πίσω τροχών.
Παράλληλα όμως, το νέο Doblo εμφανίζει αυξημένη απόδοση της ροπής των κινητήρων του από τις χαμηλές στροφές λειτουργίας τους γεγονός που διασφαλίζει την καλύτερη ελαστικότητα και απόκριση στις εντολές του οδηγού. Χαρακτηριστικά, η εν λόγω αύξηση στον MultiJet των 1,3λτ. ανέρχεται στο 40%!
Τέλος δεν πρέπει να παραλείψουμε την ύπαρξη πολλαπλών ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου της οδικής συμπεριφοράς του μοντέλου όπως π.χ. τα ABS με EBD, ESC (Electronic Stability Control) με ASR, HBA (Hydraulic Brake Assist) και Hill-Holder, το σύστημα ελέγχου πίεσης των ελαστικών κ.ά. την ίδια στιγμή που στον εξοπλισμό ασφαλείας περιλαμβάνονται μετωπικοί και πλευρικοί αερόσακοι.
Τέλος, λίγο μετά από το επίσημο λανσάρισμα του νέου Doblo θα είναι διαθέσιμες και εκδόσεις με το σύστημα Traction+ που συμβάλλει στην αύξηση της πρόσφυσης των τροχών και κατΆ επέκταση της ενεργητικής ασφάλειας του οχήματος, λειτουργώντας ουσιαστικά σαν σύστημα τετρακίνησης. 

 

VANETTE - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Fiat - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ