Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά

Βest Videos & Επαγγελματικά οχήματα

Περίεργα, διασκεδαστικά και άλλα Videos. Επαγγελματικά οχήματα, pick up, vanettes, van, φορτηγά, λεωφορεία.Οδηγοί στον δρόμο. Σε δύσκολες, περίεργες ή διασκεδαστικές καταστάσεις. Για γέλιο ή και για προβληματισμό.

Πήγαν να το ρυμουλκήσουν και το έκοψαν στη μέση!

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022

Στην προσπάθεια να ρυμουλκήσουν ένα Pick-Up που είχε πέσει σε χαντάκι στην άκρη του δρόμου, αρχικά οι «διασώστες» ξήλωσαν τον πίσω άξονα του οχήματος. Παρόλα αυτά επέμειναν, μέχρι που είδαν το αγροτικό να κόβεται στη μέση.

SUV της Ford ξεκολλάει τράκτορα της FedEx

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022

Τις προγραμματισμένες διανομές θα καταφέρει να φέρει εις πέρας ο οδηγός ενός φορτηγού της FedEx, χάρη στη χείρα βοηθείας από τον οδηγό ενός SUV της Ford, ο οποίος έσπευσε να τον ξεκολλήσει δίχως να σκεφτεί αν θα βλάψει το αυτοκίνητό του.

Το νέο Iveco Daily Minibus σε δράση

Τρίτη, 10 Μαΐου 2022

Απολαύστε το Iveco Daily νέας γενιάς στην έκδοση Minibus, που φέρει -όπως και το Van- νέους καθαρότερους κινητήρες πετρελαίου και φυσικού αερίου, αλλά και την προηγμένη αερανάρτηση «Air-Pro», προσφέροντας υψηλότερες από ποτέ δυνατότητες συνδεσιμότητας.

Τέτοια «κασκαντεριλίκια» ούτε στο Hollywood!

Τρίτη, 10 Μαΐου 2022

Ούτε ο πιο γενναίος κασκαντέρ σε ταινία δράσης του Hollywood, δεν θα είχε το κουράγιο να περάσει αφρενάριστος με το όχημά του κάτω από το τρέιλερ νταλίκας, ο οδηγός της οποίας επιχειρώντας να στρίψει είχε κόψει κάθετα όλο τον δρόμο.

Νεκροφόρα γίνεται αυτοκινούμενο τροχόσπιτο

Δευτέρα, 9 Μαΐου 2022

Τον τίτλο του πιο ανατριχιαστικού οχήματος του κόσμου διεκδικεί το «Campula», μια παλιά νεκροφόρα της Cadillac, η οποία αντί να μεταφέρει ανθρώπους στον …άλλο κόσμο, συνοδεύει τους εκκεντρικούς ιδιοκτήτες του στις διακοπές τους.

Όποιος βιάζεται σκοντάφτει (στις μπαριέρες)

Δευτέρα, 9 Μαΐου 2022

Ο οδηγός ενός ΙΧ, δε φτάνει που αποφάσισε τελευταία στιγμή πως δε θέλει τελικά να πάρει την έξοδο, θεώρησε σωστό να «χωθεί» από δεξιά στη νταλίκα που πήγαινε κανονικά στη λωρίδα της. Κρίνοντας από το αποτέλεσμα, μάλλον δε θα το ξανακάνει.