Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Τροποποιημένη η σχεδίαση του νέου T6.1 και στο πίσω μέρος χάρη και στα νέα φωτιστικά σώματα.

Παράλληλα θα προσφέρονται και πολλαπλές επιβατικές εκδόσεις του (στην εικόνα το Multivan).

Νέο VW Transporter 6.1

6.512 Επισκέψεις στο άρθρο (17/9/2019)

Οδηγούμε το νέο VW Transporter T6.1, ένα από τα πληρέστερα και πιο «έξυπνα» ελαφρά επαγγελματικά της εποχής μας, στο ¶μστερνταμ κατά τη διάρκεια της πανευρωπαϊκής πρεμιέρας του.

Δεδομένων των 12+ εκ. πωλήσεων του παγκοσμίως κατά τη διάρκεια των τελευταίων 70 ετών, η εξέλιξη / αναβάθμιση του VW Transporter, όπως ονομάζονται οι επαγγελματικές εκδόσεις της Σειράς «T» της VW, δεν είναι μια εύκολη υπόθεση.
Ωστόσο, οι πρώτες εντυπώσεις που αποκομίσαμε από το «T6.1» είναι σαφέστατα θετικές δεδομένου ότι π.χ. ενώ διατηρούνται τα βασικά γνωρίσματα της –εμβληματικής- σχεδιαστικής του ταυτότητας, η νέα μάσκα, ο νέος προφυλακτήρας, τα νέα φώτα με λυχνίες τύπου «H7» και LED εμπρός – πίσω, τα νέα φτερά την μεταβάλλουν άρδην.
Αντίστοιχα, ακόμη πιο ελκυστικό σχεδιαστικά, με περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους, νέο –πλήρως ψηφιακό- πίνακα οργάνων και σαφέστατα πληρέστερο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας είναι το εσωτερικό.
Σε όλα τα παραπάνω, υπολογίστε τις πολλαπλές αναβαθμίσεις σε κινητήρες, συστήματα άνεσης / ασφάλειας καθώς και τις αναβαθμίσεις ως προς την πρακτικότητα που έχει δεχθεί ο χώρος φόρτωσης, προκειμένου να έχετε μια εικόνα του ανανεωμένου VW T6.1, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία και στην ελληνική αγορά από τον προσεχή Νοέμβριο.
 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)