Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Με τη μέθοδο του P.D.R αλλάζεις την εμφάνιση του αυτοκινήτου σου εύκολα και χωρίς να βάψεις τίποτα

Με τη μέθοδο του P.D.R αλλάζεις την εμφάνιση του αυτοκινήτου σου εύκολα και χωρίς να βάψεις τίποτα

Bάλε τέλος στα αντιαισθητικά βαθουλώματα

15 429 Επισκέψεις στο άρθρο

Mε τη μέθοδο P.D.R επισκευάζεις μικροχτυπήματα, γρήγορα, πολύ φθηνά και κυρίως χωρίς να χρειαστεί να βάψεις το συγκεκριμένο σημείο της επισκευής.

Διόρθωσε τα βαθουλώματα χωρίς να χρειαστεί νέο βάψιμο

Κοινοποίησέ το »


Αποφεύγετε στόκους, αστάρια και χρώματα, άρα και διαφορές απόχρωσης. Πολύ σημαντικό είναι επίσης, το γεγονός πως οι περισσότερες επισκευές δεν χρειάζονται αποσυναρμολόγηση. Έχοντας κερδίσει τα παραπάνω, το αυτοκίνητό σας δεν χάνει τη μεταπωλητική του αξία. Όλα τα παραπάνω ισχύουν, σε περίπτωση που το χρώμα δεν έχει φθαρεί από χαλαζόπτωση ή από μικροχτυπήματα.

Μείωσε τον χρόνο αναγκαίας επισκευής έως και 10 φορές

Η μέθοδος P.D.R μπορεί να προσφέρει στο αυτοκίνητό σας εξαιρετικά αποτελέσματα. Αρχικά να φαίνεται σαν καινούργιο μετά την επισκευή, ενώ το σημαντικότερο είναι πως μπορεί να διατηρήσει το εργοαστασιακό χρώμα, μειώνοντας παράλληλα μέχρι και 10 φορές τον αναγκαίο χρόνο της επισκευής του.

Η επισκευή είναι απλή

Με ειδικό φωτισμό και εργαλεία ασκείτε πίεση εσωτερικά ή εξωτερικά στο σημείο του μικροτρακαρίσματος και γίνεται επαναφορά του βαθουλώματος χωρίς την χρήση στοκαρίσματος ή βαφής. Επίσης χρησιμοποιούνται ειδικά κατασκευασμένοι αντάπτορες οι οποίοι κολλάνε με ειδική κόλλα στην επιφάνεια του βαθουλώματος ώστε να ασκηθεί πίεση προς τα έξω. Η επισκευή μιας ζημιάς με την μέθοδο P.D.R γίνεται υποχρεωτικά με την χρήση ειδικού φωτισμού ή πάνελ αντανάκλασης έτσι ώστε να μπορέσει ο τεχνητής να δει την κάθε λεπτομέρεια της ζημιάς.

Μισή ώρα δουλειά και μόλις από 30 ευρώ

Ανάλογα με το πόσο μεγάλη είναι η ζημιά στο αυτοκίνητό σας, η επισκευή συνήθως διαρκεί από 10Ά μέχρι 30Ά, ενώ αν μιλάμε για κάτι πιο απαιτητικό, το πολύ να φτάσει  τις δύο ώρες. Από την άλλη το κόστος εξαρτάται από το μέγεθος της ζημιάς, το υλικό και τη δυνατότητα πρόσβασης στο σημείο. Μια μέση τιμή για ένα μικρό βαθούλωμα είναι τα 30 ευρώ.

Πώς σου φαίνεται η ιδέα της επισκευής σε μικροτρακάρισμα μέσα σε 10 λεπτά, με 30 ευρώ;

Αν έτυχε να επισκευάσεις έτσι το αυτοκίνητό σου, μοιράσου μαζί μας την εμπειρία σου…

Κοινοποίησέ το »

προϊοντα αυτοκινητου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ