Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
SEMITRON, ο συνεργάτης σου στο ταξί!

SEMITRON, ο συνεργάτης σου στο ταξί!

9 740 Επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία SEMITRON ΑΕ ιδρύθηκε το 1980 στη Θεσσαλονίκη και επί 40 συναπτά έτη προμηθεύει το 80% της ελληνικής αγοράς με ηλεκτρονικά ταξίμετρα ΠΑΝΘΗΡΑΣ.

ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΗΣ Κ. & ΣΙΑ Ο.Ε.

Εστιάζοντας στην ανάπτυξη και την παραγωγή σύνθετων και έξυπνων ηλεκτρονικών συστημάτων, πολύ σύντομα κατάφερε να δημιουργήσει κορυφαίας ποιότητας ταξίμετρα και ταμειακές μηχανές. Σήμερα, τα προϊόντα της SEMITRON εξάγονται σε πάνω από 25 χώρες στο εξωτερικό.

Κοινοποίησέ το »

Η SEMITRON Α.Ε. δραστηριοποιείται στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης, δημιουργώντας συνεχώς νέες τεχνολογίες και προϊόντα. Κάθε προϊόν έχει δημιουργηθεί εξ ολοκλήρου από την SEMITRON, τόσο όσον αφορά το λογισμικό όσο και το Hardware.
Η εταιρεία SEMITRON ξεχωρίζει για την εφαρμογή της ολικής ποιότητας σε όλα τα επίπεδα της επιχειρησιακής μας ζωής και είναι πιστοποιημένη κατά το σύστημα ISO 9001 : 2015.

 

Κοινοποίησέ το »

προϊοντα αυτοκινητου - ΤΑΧΟΓΡΑΦΟΙ

  • ΣΕΜΗΤΡΟΝ Α.Ε

    ΣΕΜΗΤΡΟΝ Α.Ε

    ΣΕΜΗΤΡΟΝ ΑΕ: Κορυφαία ηλεκτρονικά ταξίμετρα «Πάνθηρας» διεθνούς φήμης. Σχεδιασμός υψηλής αισθητικής, άριστη λειτουργία, μηδενικά προβλήματα. Υψηλότατα επίπεδα ποιότητας, πιστοποίηση ISO9001.

     2105120414 Περισσότερα