Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Τα –νέου τύπου- καθίσματα και το ευρύχωρο σαλόνι του νέου Navara, προσφέρουν κορυφαίο επίπεδο άνεσης σε έως και πέντε ενήλικους επιβάτες.

Ο εσωτερικός διάκοσμος είναι τροποποιημένος και θα βασίζεται σε κορυφαίας ποιότητας υλικά.

Ποιοτικός και καλαίσθητος εσωτερικός διάκοσμος

15.606 Επισκέψεις στο άρθρο (8/8/2014)

Το νέο Nissan Navara επιδεικνύει έναν αναβαθμισμένο εσωτερικό διάκοσμο όπου έχουν επανασχεδιαστεί τόσο το ταμπλό όσο και η κεντρική κονσόλα. Στόχος της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας είναι η δημιουργία νέων πρότυπων σε ότι αφορά στην ποιότητα κατασκευής και η επίσημη ανακοίνωση της κάνει λόγο για κορυφαία υλικά με εξαιρετική συναρμογή.
Διατηρώντας τους μεγάλους χώρους για όλους τους επιβάτες σε συνδυασμό με προσεγμένες λύσεις αναφορικά με την πρακτικότητα και την εργονομία, το εσωτερικό του νέου Navara έχει να επιδείξει μια νέα οθόνη αφής TFT στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας καθώς και πολλαπλούς αποθηκευτικούς χώρους.
Με βάση πάντα τα όσα αναφέρονται στην επίσημη ανακοίνωση, έχει βελτιωθεί το περιμετρικό οπτικό πεδίο του οδηγού καθώς κατά τα επίπεδα άνεσης που προσφέρουν τα νέα καθίσματα σε όλες τις θέσεις.
Ο πίνακας οργάνων είναι πλέον πιο ευανάγνωστος ενώ και το επίσης νέο τιμόνι περιλαμβάνει πολλαπλά ενσωματωμένα χειριστήρια.