Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι επιλογές ως προς τα κιβώτια ταχυτήτων θα περιλαμβάνουν ένα χειροκίνητο 6 σχέσεων και ένα αυτόματο/σειριακό 7 σχέσεων.

Παράλληλα, οι νέοι κινητήρες 163 και 190 ίππων εμφανίζουν μειωμένη κατανάλωση κατά 11% σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο.

Νέα μηχανικά σύνολα 163 και 190 ίππων

15.609 Επισκέψεις στο άρθρο (8/8/2014)

Κάτω από το κάλυμμα του κινητήρα στο νέο Nissan Navara θα εδράζεται ένα 4κύλινδρο μηχανικό σύνολο 2,5λτ. που θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις.
Η πρώτη αποδίδει ισχύ 163 ίππων και 403 Nm ροπής από τις 2.000 σ.α.λ. ενώ η ισχυρότερη, έχει απόδοση 190 ίππων και μέγιστη ροπή 450 Nm/2.000 σ.α.λ.
Σε σχέση με τους κινητήρες που περιλαμβάνονται στη γκάμα του υπάρχοντος Nissan Navara που διατίθεται και στη χώρα μας, ο νέος 2.500λιτρος κινητήρας του μελλοντικού ιαπωνικού Pick-Up έχει να επιδείξει μειωμένη κατανάλωση σε ποσοστό της τάξης του 11% και αντίστοιχες μειώσεις αναφορικά με τις εκπομπές ρύπων του.
Το σύστημα VDC (Vehicle Dynamic Control) συμβάλλει στην βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς του οχήματος σε ακόμα και σε δύσβατες εκτός δρόμου διαδρομές (φυσικά θα προσφέρονται και εκδόσεις 4x4) χάρη στη συμβολή επιμέρους ηλεκτρονικών συστημάτων ασφάλειας όπως τα ABLS (Active Brake Limited Slip), HSA (Hill Start Assist) και HDC (Hill Descent Control) που θα περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό του μοντέλου.
Αναφορικά με τα κιβώτια ταχυτήτων, η Nissan κάνει λόγο για την ύπαρξη μιας χειροκίνητης επιλογής με έξι (6) σχέσεις και μιας αυτόματης/σειριακής με επτά (7) σχέσεις.