Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Leasing Deals: Ετοιμοπαράδοτα e-Vans σε προσφορά!

Leasing Deals: Ετοιμοπαράδοτα e-Vans σε προσφορά!

  • Leasing Deals: Ετοιμοπαράδοτα e-Vans σε προσφορά!
  • Leasing Deals: Ετοιμοπαράδοτα e-Vans σε προσφορά!

Leasing Deals: Ετοιμοπαράδοτα e-Vans σε προσφορά!

27.344 Επισκέψεις στο άρθρο (24/10/2023)

- Μεγάλη γκάμα μοντέλων (ετοιμοπαράδοτων)!
- Με μηδενικές… σκοτούρες (συντήρηση, επισκευές, ασφάλιση κ.ο.κ.)
- Απέκτησε ένα Μικρό Van από 355 ευρώ/μήνα!
- Κάνε δικό σου το νέο Ford E-Transit με 618 ευρώ/μήνα

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που το επαγγελματικό όχημα είναι στο… επίκεντρο της επαγγελματικής δραστηριότητας μιας επιχείρησης, ειδικά σε κλάδους όπως οι διανομές εντός της πόλης, τα τεχνικά επαγγέλματα κ.ά. Όχι μόνο αναλαμβάνει τον νευραλγικό τομέα της μετακίνησης των πάσης φύσεων εμπορευμάτων, αλλά λειτουργεί και ως ο «καθρέπτης» μιας επιχείρησης. Επιπρόσθετα όμως, επιφέρει και ορισμένες από τις σημαντικότερες δαπάνες που επηρεάζουν το κόστος χρήσης μιας επιχείρησης, δεδομένου ότι το Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας ενός επαγγελματικού οχήματος, περιλαμβάνει αρκετούς «κρυφούς» και αστάθμητους παράγοντες όπως π.χ. οι επισκευές κ.ά.
 
Με βάση λοιπόν τα παραπάνω στοιχεία αλλά και μια πιο προσεχτική ανάλυση των πωλήσεων της ελληνικής αγοράς ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, ειδικά για τον κλάδο των μικρών Vans, δεν είναι τυχαίο ότι η μέθοδος απόκτησης τους μέσω μακροχρόνιας μίσθωσης (Leasing) είναι –ήδη- πιο διαδεδομένη από την απόκτηση τους με κάποιο πρόγραμμα χρηματοδότησης ή τοις μετρητοίς.
 
Από τη στιγμή που ένας επαγγελματίας αποφασίζει να αγοράσει το όχημα, θα επιβαρυνθεί σε όλη τη διάρκεια του Κύκλου Ζωής του με όλα τα Κόστη που σχετίζονται με τη Χρήση και τη Συντήρηση αυτού. Την ίδια στιγμή έχει εκταμιεύσει ένα σεβαστό ποσό για την αγορά του ωστόσο, με το πέρασμα των ετών θα δει την μεταπωλητική αξία του οχήματος να μειώνεται δραστικά. Τέλος, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως στην περίπτωση που το όχημα θα πρέπει να εξοπλιστεί με διάφορους τύπους διασκευών (π.χ. από εργαλειοθήκες έως ψυκτικό θάλαμο), το κόστος για την τοποθέτηση, την επισκευή ή τη συντήρηση τους, θα επιβαρύνει εσαεί τον ιδιοκτήτη του.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »