Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Ξεκίνησαν οι παραγγελίες για το νέο VW Crafter

Ξεκίνησαν οι παραγγελίες για το νέο VW Crafter

Ξεκίνησαν οι παραγγελίες για το νέο VW Crafter

  • Ξεκίνησαν οι παραγγελίες για το νέο VW Crafter
  • Ξεκίνησαν οι παραγγελίες για το νέο VW Crafter
  • Ξεκίνησαν οι παραγγελίες για το νέο VW Crafter

Ξεκίνησαν οι παραγγελίες για το νέο VW Crafter

2.388 Επισκέψεις στο άρθρο (29/4/2024)

- Για αρχή στην Γερμανία, σταδιακά στις διάφορες αγορές της ΕΕ, ακολουθούν οι υπόλοιπες... ήπειροι
- Αναβαθμισμένο τεχνολογικά, με οθόνη 10,3 ή 12,9 ιντσών και νέα ψηφιακά όργανα στον στάνταρ εξοπλισμό
- Πετρελαιοκίνητο με 140 - 177 άλογα, μετάδοση της κίνησης εμπρός, πίσω ή σε όλους τους τροχούς
- Θα προσφέρεται ως Van με 3 μήκη, 2 μεταξόνια, 3 ύψη οροφής καθώς και πολλές ακόμη παραλλαγές αμαξώματος

Για αρχή στην Γερμανία, σταδιακά στις διάφορες αγορές της ΕΕ, ακολουθούν οι υπόλοιπες... ήπειροι

Όπως ήταν αναμενόμενο οι προπωλήσεις του νέου Crafter της Volkswagen ξεκίνησαν από την Ευρώπη – και δη από τη Γερμανία – με την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Νότια Αφρική και τη Νότια Αμερική να έπονται.
Η νέα έκδοση υποστηρίζει σύστημα infotainment επόμενης γενιάς, με υποβοήθηση οδηγού και βελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας και ευκολίας.

Αναβαθμισμένο τεχνολογικά, με οθόνη 10,3 ή 12,9 ιντσών και νέα ψηφιακά όργανα στον στάνταρ εξοπλισμό

Για πρώτη φορά στα χρονικά του Crafter διατίθεται στο βασικό εξοπλισμό του το Digital Cockpit (τα ψηφιακά όργανα) της Volkswagen, με το τιμόνι να περιλαμβάνει ανασχεδιασμένα κουμπιά λειτουργιών και κουμπί «View» που θα επιτρέπει στον οδηγό να ελέγχει τις παραμέτρους που θα εμφανίζονται στο καντράν του. Το νέο καντράν θα δείχνει πληροφορίες - εκτός από τις επιλογές ταχύτητας οχήματος, στροφών κινητήρα κλπ. - για το σύστημα πλοήγησης, το τηλέφωνο κ.ο.κ., ενώ στον εξοπλισμό του περιλαμβάνεται και ένα ηλεκτρικό χειρόφρενο που εξυπηρετεί λειτουργία Auto Hold , πράγμα που σημαίνει πως θα ελευθερωθεί χώρος για να γυρίζει 180 μοίρες το κάθισμα του οδηγού (σε μετατροπές αυτοκινούμενων).      
Από εκεί και πέρα, στο βασικό εξοπλισμό για πρώτη φορά περιλαμβάνεται οθόνη που ενσωματώνει τα ψηφιακά όργανα, ενώ οι οθόνες του αυξάνονται σε 10,3 και 12,9 ιντσών. Προαιρετικά, το Crafter διαθέτει επίσης ψηφιακό φωνητικό βοηθό IDA με ενσωματωμένο σύστημα ChatGPT, ενώ στο βασικό εξοπλισμό του συμπεριλαμβάνονται συστήματα αυτόματου φρεναρίσματος, διατήρησης λωρίδας, ανίχνευσης πινακίδων και ορίων ταχύτητας, αλλά και σύστημα αποφυγής κινδύνων, στο οποίο το όχημα αν ανιχνεύσει κίνδυνο (πχ ακινητοποιημένα αυτοκίνητα), φρενάρει αυτόματα και μετακινείται στο άκρο του δρόμου, όπου και ακινητοποιείται.
Στο Crafter με μικτό βάρος οχήματος άνω των 3,5 τόνων δε, θα υπάρχει ένα σύστημα υποβοήθησης που προειδοποιεί τον οδηγό για πεζούς και ποδηλάτες ή αναβάτες σκούτερ που βρίσκονται στο πλάι του οχήματος κατά την οδήγηση σε αστική κυκλοφορία έως και 30 χλμ./ώρα, ενώ για τις εκδόσεις με μικτό βάρος άνω των 3,5 τόνων, υφίσταται ένα σύστημα πληροφόρησης που ενημερώνει τον οδηγό κατά την κίνηση αν υπάρχουν πεζοί μπροστά από το Crafter.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Πετρελαιοκίνητο με 140 - 177 άλογα, μετάδοση της κίνησης εμπρός, πίσω ή σε όλους τους τροχούς

Το νέο Crafter μπορεί να αγοραστεί με κίνηση στους εμπρός τροχούς, στους πίσω τροχούς, αλλά και με τετρακίνηση, ενώ οι πετρελαιοκινητήρες του δίνουν ισχύ 140, 163 και 177 ίππων.
Όσον αφορά στα κιβώτια τώρα, αντικρίζουμε το χειροκίνητο 6τάχυτο κιβώτιο, μαζί με ένα νέο 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο για τις εκδόσεις με πίσω κίνηση, το οποίο έχει τον επιλογέα του στην κολώνα του τιμονιού.

Θα προσφέρεται ως Van με 3 μήκη, 2 μεταξόνια, 3 ύψη οροφής καθώς και πολλές ακόμη παραλλαγές αμαξώματος

Το νέο Crafter διατίθεται σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες αμαξώματος, με δυο μεταξόνια 3,69 & 4,49 μέτρων και με τα συνολικά μήκη να είναι από 6 έως 7,4 μέτρα, ενώ στις εκδόσεις του το αντικρίζουμε ως πάνελ Van με κανονική οροφή ή με ψηλή οροφή, διπλοκάμπινο ή σασί – καμπίνα.