Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Αυτό είναι το νέο Ineos Grenadier Quartermaster Chassis Cab

Αυτό είναι το νέο Ineos Grenadier Quartermaster Chassis Cab

  • Αυτό είναι το νέο Ineos Grenadier Quartermaster Chassis Cab
  • Αυτό είναι το νέο Ineos Grenadier Quartermaster Chassis Cab

Αυτό είναι το νέο Ineos Grenadier Quartermaster Chassis Cab

1.430 Επισκέψεις στο άρθρο (14/3/2024)

- Έρχεται με νέο πλαίσιο τύπου σκάλας στο πίσω μέρος
- Πιο ευέλικτο για να κάνει και ως επιβατικό και ως επαγγελματικό
- Με δύο επιλογές στον κινητήρα που προσφέρουν έως 286 ίππους

Έρχεται με νέο πλαίσιο τύπου σκάλας στο πίσω μέρος

Η Ineos παρουσίασε μια ακόμα έκδοση του off-road μοντέλου της, Grenadier, το οποίο ονόμασε Quartermaster Chassis Cab. Η νέα έκδοση του pick-up εξακολουθεί να έχει την ίδια πενταθέσια καμπίνα με τις υπόλοιπες εκδόσεις (πλην της διθέσιας Utility Wagon), αλλά έρχεται με ένα νέο πλαίσιο τύπου σκάλας στο πίσω μέρος, το όποιο, όπως λέει η Ineos είναι αρκετά ευέλικτο για «εμπορικές, επιβατικές χρήσεις και σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης». Το Chassis Cab θα είναι η φθηνότερη έκδοση του μοντέλου με αρχική τιμή τα 74.000 ευρώ περίπου.

Πιο ευέλικτο για να κάνει και ως επιβατικό και ως επαγγελματικό

Η νέο έκδοση έχει το ίδιο εκτεταμένο μεταξόνιο με το pick-up Grenadier Quartermaster μήκους 3.227 χιλιοστών (305 χιλιοστά μεγαλύτερο του Grenadier Station Wagon). Η νέα έκδοση έχει επίσης ικανότητα ρυμούλκησης 3.500 κιλών, όπως και οι υπόλοιπες εκδόσεις του Grenadier. «Γνωρίζουμε πως τα αυτοκίνητα μας χρησιμοποιούνται και ως επιβατικά και ως επαγγελματικά. Η νέα έκδοση Chassis Cab είναι ένας «λευκός καμβάς» που επιτρέπει ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Με δύο επιλογές στον κινητήρα που προσφέρουν έως 286 ίππους

Όπως και στις υπόλοιπες εκδόσεις, το νέο Chassis Cab, έρχεται με δύο επιλογές στους κινητήρες, έναν 3κύλινδρο βενζινοκινητήρα με turbo από την BMW, που προσφέρει 286 άλογα και 450 Nm ροπής, ή έναν πετρελαιοκινητήρα 249 ίππων και 550 Nm ροπής. Η ισχύς και στα δύο συστήματα μεταδίδεται μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 8 ταχυτήτων και στυος τέσσερις τροχούς, που καθιστά το Grenadier κατάλληλο για off-road.