Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η ευρυχωρία και η ποιότητα κατασκευής κερδίζουν άμεσα τις εντυπώσεις εντός της καμπίνας του VW Crafter.

Ο μέγιστος ωφέλιμος όγκος των εκδόσεων Van του Crafter ανέρχεται στα 18,4κ.μ.

Volkswagen Crafter

18.935 Επισκέψεις στο άρθρο (28/1/2020)

Η κορυφαία επιλογή της Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα στην ελληνική αγορά, ως προς τις διαστάσεις και τις μεταφορικές δυνατότητες του, είναι το Crafter, ένα Μεγάλο Van που προσφέρεται σε πολλαπλές εκδόσεις αμαξώματος και μεικτό βάρος από 3,5 – 5,5t.
Με το εσωτερικό του να διακρίνεται για το υψηλό τεχνολογικό υπόβαθρο ως προς τα συστήματα άνεσης και ασφάλειας, το Crafter προσφέρει άνετους χώρους για έως και τρεις επιβάτες καθώς και πλήθος μικροαντικειμένων. 
Οι εκδόσεις με κλειστό χώρο φόρτωσης, προσφέρουν ωφέλιμο μήκος από 3,45 – 4,85μ., και ωφέλιμο όγκο από 9,9κ.μ. έως 18,5κ.μ., που είναι και μία εκ των κορυφαίων επιδόσεων στην κατηγορία. 
Την ίδια στιγμή η γκάμα των μηχανικών του συνόλων περιλαμβάνει τρεις επιλογές του 2,0λιτρου TDI με απόδοση 102, 140 ή 177 ίππων και μέγιστη ροπή έως 410 Nm που συνδυάζονται με μηχανικά ή αυτόματα κιβώτια. 
Φυσικά, το VW Crafter είναι διαθέσιμο με μετάδοση της κίνησης στους εμπρός, τους πίσω ή και τους τέσσερις τροχούς ενώ, εντυπωσιακή είναι η πληρότητα του εξοπλισμού ασφάλειας, που υπόσχεται λύσεις από… το μέλλον για τον οδηγό ακόμη και στις πιο δύσκολες περιστάσεις.

Δείτε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές αγοράς με 1 click

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)