Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο εσωτερικός διάκοσμος του νέου Ducato διακρίνεται για την ποιότητα κατασκευής και φυσικά τους πολλαπλούς αποθηκευτικούς χώρους.

Οι εκδόσεις Van του νέου Ducato προσφέρουν ωφέλιμο όγκο φόρτωσης από 8,0 – 17,0κ.μ.

Fiat Ducato

18.943 Επισκέψεις στο άρθρο (28/1/2020)

Mετά από σχεδόν τέσσερις δεκαετίες εμπορικής πορείας, η νέα γενιά του Fiat Ducato συνεχίζει την επιτυχία στις πωλήσεις των προκατόχων του, ενώ πρόκειται χωρίς αμφιβολία για την πιο αποδοτική και προηγμένη τεχνολογικά πρόταση της Fiat Professional σε ότι αφορά στα ελαφρά επαγγελματικά της.
Με λίγες –σχετικά- τροποποιήσεις ως προς την εικόνα του αμαξώματος και του εσωτερικού, το νέο Ducato κερδίζει τις εντυπώσεις με την εντυπωσιακή γκάμα εκδόσεων καθώς και τις πολλαπλές τεχνολογικές καινοτομίες που ενσωματώνει πλέον σε ότι αφορά στον τομέα της ασφάλειας και της υποβοήθησης του έργου του οδηγού. 
Διαθέσιμο με τέσσερα μήκη αμαξώματος (ως προς τις εκδόσεις Van), το νέο Ducato μπορεί να φιλοξενήσει φορτία όγκου έως και 17κ.μ. ή βάρους αρκετά άνω των 2,0t. 
Παράλληλα, πληρέστατη είναι και η γκάμα των μηχανικών του συνόλων που περιλαμβάνει ένα νέο μηχανικό σύνολο 2,3 λτ. με απόδοση 120 ή 140 ίππων (Euro 6D-Temp) και έναν κινητήρα Natural Power (φυσικό αέριο) με απόδοση 136 ίππων. 
Παράλληλα, η εταιρεία έχει ανακοινώσει πως σύντομα (εντός του 2020) θα λανσαριστούν σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και οι ηλεκτροκίνητες εκδόσεις του Ducato με απόδοση περίπου 120 ίππων και μέγιστη αυτονομία από 220 – 360 ίππους. 

Δείτε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές αγοράς με 1 click

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)