Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Tο νέο Pick-Up της ιαπωνικής εταιρείας θα διακρίνεται για το σημαντικό μειωμένο κόστος χρήσης του χάρη στη βελτίωση των μηχανικών του συνόλων αλλά και τη μείωση του συνολικού απόβαρου του.

Tο νέο Navara θα προσφέρεται σε μια μεγάλη γκάμα εκδόσεων ως προς τον τύπο του αμαξώματος του ενώ σημαντικά τροποποιημένη είναι η σχεδίαση τόσο του αμαξώματος όσο και του εσωτερικού.

Τα –νέου τύπου- καθίσματα και το ευρύχωρο σαλόνι του νέου Navara, προσφέρουν κορυφαίο επίπεδο άνεσης σε έως και πέντε ενήλικους επιβάτες.

Μέχρι στιγμής η Nissan ανακοινώνει πως το νέο Navara θα είναι ελαφρύτερο, με αυξημένο ωφέλιμο φορτίο και βελτιωμένες εκτός δρόμου ικανότητες χάρη στην αύξηση της απόστασης του αμαξώματος από το έδαφος.

H αυτοκρατορία αντεπιτίθεται

15.572 Επισκέψεις στο άρθρο (8/8/2014)

Με επίσημη ανακοίνωση της, η Nissan Motor Co. διέλυσε τις φήμες που ήθελαν την παρουσίαση ενός νέου Pick-Up το οποίο ωστόσο θα προορίζονταν για την αγορά των ΗΠΑ και στις αρχές Ιουνίου αποκάλυψαν τις πρώτες εικόνες της νέας –παγκόσμιας- γενιάς του NP300 Navara 2015.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Επικεφαλής Σχεδιασμού της Nissan, κ. Andy Palmer, «… από το 1933, όταν και κατασκευάσαμε το πρώτο ελαφρύ ημιφορτηγό μας, περισσότεροι από 14 εκ. πελάτες έχουν βασιστεί στα προϊόντα μας για να μεταφέρουν τις οικογένειες, τους συνεργάτες και τα φορτία τους σε ολόκληρο τον κόσμο κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Σε αυτή την παράδοση των 80 ετών βασιστήκαμε και τώρα προκειμένου να εξελίξουμε τη νέα γενιά του Navara».

Αν και αρχικά, οι φήμες που είχαν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο ανέφεραν πως η Nissan θα παρουσιάσει ένα νέο Pick-Up που θα προορίζεται για την αγορά των ΗΠΑ, η Nissan έσπευσε να διαβεβαιώσει πως πρόκειται για τη νέα γενιά του Navara που θα διατεθεί σε παγκόσμιο επίπεδο (με τις ανάλογες τροποποιήσεις) μέσα στο 2015.