Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η γκάμα της ComfortClass 500 ολοκληρώθηκε

5.646 Επισκέψεις στο άρθρο (18/11/2014)

Μια διετία μετά την πρώτη παρουσίαση της νέας γενιάς της ComfortClass 500, η Setra επεκτείνει και συνάμα ολοκληρώνει, την γκάμα των εκδόσεων της με την παρουσίαση 4 νέων επιλογών μεταξύ των οποίων η μικρότερη σε μήκος (S 515 MD) αλλά και η μακρύτερη (S 519 HD).

Ένα από τα πιο επιτυχημένα εμπορικά, τουριστικά λεωφορεία στη γκάμα της Setra και αναμφίβολα, ένα από τα κορυφαία σε ποιότητα κατασκευής και επίπεδο εφαρμοσμένης τεχνολογίας, οχήματα που δραστηριοποιούνται στις χερσαίες οδικές επιβατικές μεταφορές, η ComfortClass 500, ολοκληρώνει την γκάμα της με την προσθήκη τεσσάρων (4) νέων εκδόσεων.
Ουσιαστικά αναφερόμαστε στις επιλογές S 511 HD, S 519 HD καθώς και τις νέες S 515 MD και S 516 MD. Η εμπορική πορεία των εν λόγω εκδόσεων, αναμένεται να ξεκινήσει σταδιακά έως και τον Φεβρουάριο του 2015, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των επιλογών στη γκάμα της Setra ComfortClass 500 στις 12.
Χάρη στην «έξυπνη» και εύκολα προσαρμόσιμη, δομή του αμαξώματος της ComfortClass 500, οι υπεύθυνοι της Setra έχουν καταφέρει να προσφέρουν επιλογές με μήκος αμαξώματος από 10,5 – 15,0μ. (περίπου), καλύπτοντας πλήρως το σύνολο των απαιτήσεων των πελατών της, διατηρώντας παράλληλα αναλλοίωτο τον πολυτελή χαρακτήρα, την αποδοτικότητα και φυσικά το κορυφαίο επίπεδο άνεσης και ασφάλειας που προσφέρουν τα προϊόντα της γερμανικής εταιρείας.