Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι νέες προτάσεις της MAN για τον κατασκευαστικό κλάδο

1.684 Επισκέψεις στο άρθρο (2/12/2020)

Ένας από τους πιο απαιτητικούς και ιδιαίτερα πολύπλοκους κλάδους στους οποίους δραστηριοποιούνται τα βαρέα επαγγελματικά οχήματα είναι αυτών των κατασκευών. Ανακαλύψτε τις προηγμένες τεχνολογικά και υπερσύγχρονες σχετικές προτάσεις της MAN Truck & Bus.

Oκατασκευαστικών κλάδος περιλαμβάνει ιδιαίτερα πολύπλοκες και ανόμοιες εφαρμογές που εκτείνονται από την κατασκευή κτηρίων και υποδομών έως την μεταφορά φορτίων ακανόνιστου σχήματος ή ιδιαίτερα μεγάλου βάρους.
Οι απαιτήσεις από τις εταιρείες κατασκευής οχημάτων είναι τεράστιες και ποικίλλουν τόσο πολύ που κάποιος θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηρίσει ανέφικτη π.χ. την εξέλιξη ενός οχήματος που θα μπορεί να υποστηρίξει μεταξύ άλλων την υγρού τσιμέντου, ενός γερανού για μεγάλα βάρη κ.ο.κ. 
Παράλληλα, τα εν λόγω οχήματα επιβάλλεται να είναι αποδοτικά ως προς την κατανάλωση καυσίμου, με μειωμένο κόστος συντήρησης και επισκευής, φιλικά προς το περιβάλλον, με ασφαλή οδική συμπεριφορά και παράλληλα, ικανά να κινηθούν τόσο επί του αυτοκινητόδρομου όσο και σε ιδιαίτερα δυσχερείς εκτός δρόμου συνθήκες εντός ενός εργοταξίου, ενός λατομείου κ.ά. 
Για όλους τους παραπάνω λόγους, εταιρείες όπως η MAN Truck & Bus δαπανούν τεράστια κεφάλαια στην εξέλιξη των οχημάτων της αλλά και τεχνολογιών για τα διάφορα μηχανικά τους μέρη, προκειμένου να διασφαλίσουν πως είναι σε θέση να προσφέρουν στις βέλτιστες υπηρεσίες στους πελάτες τους. 
Φυσικά, ιδιαίτερα χρήσιμη είναι και συμβολή των ίδιων των πελατών στην φάση της εξέλιξης των προτάσεων της και για τον λόγο αυτό, κατά το στάδιο της εξέλιξης των οχημάτων της συνεργάστηκε στενά με εκατοντάδες ειδικούς, από όλες τις κατηγορίες εφαρμογών του κατασκευαστικού κλάδου, προκειμένου να αναζητηθούν οι βέλτιστες λύσεις που καλύπτουν ακόμη και τις πιο εξειδικευμένες λύσεις. 
Από τις πιο μικρές λεπτομέρειες όπως τα εύκαμπτα και ανθεκτικά στις κακουχίες σκαλοπάτια για την είσοδο στην καμπίνα έως τις πιο εξειδικευμένες όπως π.χ. τα ειδικά συστήματα μετάδοσης της κίνησης σε πολλαπλούς άξονες ή η παροχή ενέργειας σε ειδικά εξαρτήματα (PTOs), τα νέα επαγγελματικά της γερμανικής  εταιρείας έχουν εξελιχθεί με βασικό γνώμονα την αποδοτικότητα, την αξιοπιστία και την ανθεκτικότητα. 
Στις σελίδες που ακολουθούν σας προσφέρουμε τις πιο πρόσφατες λύσεις που η εταιρεία παρουσιάζει μέσω των νέας γενιάς οχημάτων που έχει εξελίξει (MAN new Truck Generation). Εξάλλου, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως πλέον έχει συσσωρευμένη εμπειρία ενός αιώνα(!) στην κατασκευή σκληροτράχηλων βαρέων επαγγελματικών, όλων των τύπων, τα οποία βασίζονται στις σειρές TGL, TGM, TGS και TGX. 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)