Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Κορυφαίο είναι το επίπεδο άνεσης και ασφάλειας που απολαμβάνουν οι οδηγοί στο ευρύχωρο και εργονομικό εσωτερικό, όλων των τύπων καμπίνας των νέων φορτηγών της MAN Truck & Bus.

Ιδανικό περιβάλλον εργασίας για τον οδηγό

1.691 Επισκέψεις στο άρθρο (2/12/2020)

Η καθημερινότητα των οδηγών που εμπλέκονται σε εφαρμογές του κατασκευαστικού κλάδου δεν περιλαμβάνει φυσικά μόνο την οδήγηση του οχήματος αλλά και πολλές, απαιτητικές δραστηριότητες όπως π.χ. ο καθαρισμός του, ο χειρισμός κάποιου ειδικού μηχανήματος που εδράζεται επί του οχήματος κ.ο.κ. 
Για τον λόγο αυτό, βασικό μέλημα της MAN Truck & Bus είναι η εξέλιξη οχημάτων που διακρίνονται για τις πρακτικές και εύκολες στη χρήση, λύσεις που προσφέρουν ενώ, την ίδια στιγμή καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες σε ζητήματα άνεσης και ασφάλειας κατά τη διάρκεια του δρομολογίου και όχι μόνο. 
Για παράδειγμα το μεγάλο άνοιγμα και εύρος των θυρών της καμπίνας (σε γωνία 90 μοιρών) καθιστά πιο εύκολη την πρόσβαση στην καμπίνα των ιδιαίτερα υψηλών αυτών οχημάτων, ειδικά για τις εφαρμογές που προορίζονται για χρήση και σε εκτός δρόμου διαδρομές. 
Την ίδια στιγμή, η πλήρως ρυθμιζόμενη κολώνα του τιμονιού αλλά και οι επίσης πολλαπλές ρυθμίσεις του καθίσματος, επιτρέπουν στον οδηγό να βρει τη βέλτιστη θέση οδήγησης με βάση τον σωματότυπο και τις ανάγκες του. 
Αντίστοιχα, ο νέος εσωτερικός διάκοσμος διακρίνεται για την εξαιρετική εργονομία της θέσεως όλων ανεξαιρέτως των χειριστηρίων ενώ, διαθέσιμες είναι και οθόνες αφής έως και 12,3 ιντσών, προκειμένου να παρέχουν τις απαιτούμενες πληροφορίες για όλες ανεξαιρέτως τις λειτουργίες του οχήματος, με τέτοιον τρόπο ώστε, ο οδηγός να μην αποσπάται από τη βασική ασχολία του, δηλαδή τον έλεγχο του οχήματος. 
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του νέου περιστροφικού συστήματος «MAN Smart Select» που επιτρέπει στον οδηγό να ελέγχει εύκολα, γρήγορα και άνετα λειτουργίες όπως αυτές των συστημάτων κλιματισμού, πολυμέσεων, πλοήγησης κ.ο.κ. 
Κατά την εξέλιξη των νέων χωματουργικών φορτηγών της ΜΑΝ, κλήθηκαν να εκφράσουν τις απόψεις και απαιτήσεις τους, περισσότεροι από 700 πεπειραμένοι επαγγελματίες οδηγοί, οι οποίοι συμμετείχαν και σε προγράμματα εικονικής πραγματικότητας μέσω προσομοιωτών, προκειμένου να επιλεγούν οι βέλτιστες λύσεις σε πάσης φύσεως προβλήματα που ενδεχομένως να αντιμετωπίσουν. 
Την ίδια στιγμή, το εσωτερικό των νέων φορτηγών της MAN Truck & Bus έχει ήδη αποσπάσει πολλαπλές διακρίσεις ως προς τη σχεδίαση του όπως το βραβείο «Red Dot Design Award 2020» αλλά και το «German Design Award 2021».

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)