Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι κορυφαίες εκδόσεις οχημάτων όπως το TGS εφοδιάζονται με κινητήρες ισχύος έως και 510 ίππων.

Τα ΜΑΝ TGL & TGM είναι διαθέσιμα με 4κύλινδρους ή 6κύλινδρους κινητήρες με ισχύ έως και 320 ίππων.

Τα ΜΑΝ TGL & TGM είναι διαθέσιμα με 4κύλινδρους ή 6κύλινδρους κινητήρες με ισχύ έως και 320 ίππων.

Κορυφαίες επιλογές κινητήριων συνόλων

1.692 Επισκέψεις στο άρθρο (2/12/2020)

Μια πληρέστατη γκάμα Euro 6D-Temp κινητήρων είναι διαθέσιμη για όλες τις σειρές φορτηγών της MAN Truck & Bus. 
Σε ότι αφορά στα TGL & TGM είναι διαθέσιμος ο D08 κινητήρας των 4 ή 6 κυλίνδρων με χωρητικότητα 4,6 ή 6,9λτ. αντίστοιχα, σε έξι διαφορετικές εκδόσεις ισχύος από 160 – 320 ίππους.
Για τις μεσαίου βάρους εφαρμογές που καλύπτουν τα μοντέλα TGS & TGX, η βασική επιλογή είναι ο D15 με χωρητικότητα 9,0λτ. που προσφέρεται σε εκδόσεις με ισχύ 330, 360 ή 400 ίππων.
Για τις πιο βαριές εφαρμογές σε αυτές τις σειρές φορτηγών συναντάμε τον D26 των 12,4λτ., ένα 6κύλινδρο μηχανικό σύνολο με απόδοση 430, 470 ή 510 ίππων ενώ, με το TGX προσφέρεται και η κορυφαία επιλογή του D38, ενός 6κύλινδρου κινητήρα 15,2λτ. με απόδοση 540, 580 ή 640 ίππων. 
Η συνεχής αναβάθμιση και εξέλιξη των προαναφερθέντων μηχανικών συνόλων έχει συμβάλλει στην διασφάλιση ιδιαίτερα περιορισμένης κατανάλωσης καυσίμου, την βελτίωση της αξιοπιστίας τους αλλά και την ελαχιστοποίηση των απαιτήσεων τους σε συντήρηση. 
Παράλληλα είναι διαθέσιμα και άκρως αποδοτικά βοηθητικά συστήματά πέδησης όπως το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο και χωρίς φθορές, μηχανόφρενο EVBec αλλά και το ισχυρότερο Turbo EVBec το οποίο, αναλόγως της έκδοσης οχήματος, είναι σε θέση να εξαλείψει την ανάγκη για δευτερεύον retarder, γεγονός που συνεπάγεται μείωση του απόβαρου (και κατά συνέπεια αύξηση του ωφέλιμου φορτίου) κατά 60 – 90 κιλά. Τέλος, δεν πρέπει να παραβλέπουμε και την ύπαρξη του προηγμένου MAN PriTarder, ειδικά για χρήση σε εκτός δρόμου διαδρομές. Παράλληλα, πολλαπλές και εξαιρετικές σε ποιότητα, αποδοτικότητα και ευκολία στον χειρισμό είναι οι επιλογές στα κιβώτια ταχυτήτων. 
Οι εκδόσεις με 6 ή 12 σχέσεις του υπερσύγχρονου MAN TipMatic, του αυτόματου κιβωτίου της εταιρείας είναι διαθέσιμες για όλες τις εκδόσεις κινητήρων, με ειδικές λειτουργίες, σχεδιασμένες για χρήση στον κλάδο των κατασκευών.
Μεταξύ αυτών αξίζει να αναφέρουμε τα προγράμματα Efficiency και Efficiency+ κατά την κίνηση στην άσφαλτο αλλά και τα Offroad και Low Range για τα απαιτητικά εκτός δρόμου τμήματα. 
Προαιρετικά, οι οδηγοί των TGS & TGX έχουν στη διάθεση τους και το πρόγραμμα MAN EfficientCruise που χάρη στη χρήση συστήματος εντοπισμού θέσης μέσω GPS είναι σε θέση να διαμορφώνει τη λειτουργία του αναλόγως του φορτίου και της τοπογραφίας της διαδρομής, προκειμένου να επιλέγει πάντοτε τη βέλτιστη σχέση μετάδοσης.  
Επιπρόσθετα, η MAN προσφέρει και δευτερεύοντα retarder με ισχύ πέδησης έως και 3.500 Nm για τις 
εκδόσεις με 12 σχέσεις του 
TipMatic. 

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)