Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η πολυμέτωπη «επίθεση» της Scania

1.485 Επισκέψεις στο άρθρο (8/1/2021)

H Scania, με τους νέους V8 κινητήρες και το καινούργιο κιβώτιο ταχυτήτων, αναβαθμίζει τα συμβατικής τεχνολογίας φορτηγά της, ναυαρχίδα των οποίων αποτελεί η -ισχυρότερη του κόσμου- νέα έκδοση των 770 ίππων. Την ίδια στιγμή, λανσάρει και την «εξηλεκτρισμένη» γκάμα της, ένα αμιγώς ηλεκτρικό και ένα plug-in υβριδικό φορτηγό.

Είναι γεγονός πως τα ηλεκτρικά οχήματα αποτελούν προτεραιότητα για τις αυτοκινητοβιομηχανίες, ωστόσο η ανθρωπότητα θα εξαρτάται για αρκετά χρόνια ακόμα από τις μεταφορές προϊόντων που πραγματοποιούνται με φορτηγά τα οποία φέρουν κινητήρες εσωτερικής καύσης.
 Σε αυτό το πλαίσιο, η Scania αναβαθμίζει τους V8 κινητήρες της, οι οποίοι όταν συνδυάζονται με το επίσης νέο αυτοματοποιημένο G33 κιβώτιο ταχυτήτων, μπορούν να προσφέρουν οικονομία καυσίμου έως και 6%.
«Ενώ μεταβαίνουμε σε μεταφορές χωρίς ορυκτά καύσιμα, πρέπει όλοι να κάνουμε τα πάντα για να βελτιώσουμε τις τρέχουσες λύσεις μας», δήλωσε ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος, Επικεφαλής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Scania, Alexander Vlaskamp, o οποίος συμπλήρωσε χαρακτηριστικά:
«Δεν μπορείς να αφήσεις το σπίτι σου να καεί απλώς επειδή ένα καινούργιο είναι υπό κατασκευή. Η μετάβαση πρέπει να είναι απρόσκοπτη».

 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)