Από τρεις εκδόσεις μήκους τα Citroen Jumpy και Mercedes-Benz Vito, δύο για το Ford Transit Custom, με το Vito να διαθέτει το μακρύτερο αμάξωμα.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Από τρεις εκδόσεις μήκους τα Citroen Jumpy και Mercedes-Benz Vito, δύο για το Ford Transit Custom, με το Vito να διαθέτει το μακρύτερο αμάξωμα.

Οι μεταφορικές δυνατότητες 3 Μεσαίων Van

Στην κορυφαία έκδοσή του, το Vito έχει το μακρύτερο αμάξωμα και τον πιο μεγάλο χώρο φόρτωσης. Όμως, το best seller Transit Custom έχει το μεγαλύτερο μεικτό βάρος και το υψηλότερο ωφέλιμο φορτίο. Συγκρίνουμε όλες τις εκδόσεις 3 δημοφιλών Μεσαίων Van.

Αν ψάχνετε μεσαίο Van (σε μία πολύ δημοφιλή κατηγορία οχημάτων, που δίνει λύσεις στους επαγγελματίες πολλών κλάδων), εμείς βοηθάμε.

Πρώτο σε μεταφορικές δυνατότητες το best-seller των Μεσαίων Van, Ford Transit Custom, με το Citroen Jumpy να έρχεται δεύτερο.

Πρώτο σε μεταφορικές δυνατότητες το best-seller των Μεσαίων Van, Ford Transit Custom, με το Citroen Jumpy να έρχεται δεύτερο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Συγκρίνουμε 3 best buy προτάσεις για να ξέρετε, όλες τις απαντήσεις, πριν αγοράσετε.
 
Οι αστικές διανομές προϊόντων δεν περιορίζονται σε φορτία με μικρό βάρος ή όγκο, ωστόσο η ευελιξία των οχημάτων που τις φέρνουν εις πέρας αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για τους επαγγελματίες. Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν εξελίξει μια ιδιαίτερη σε χαρακτηριστικά κατηγορία ελαφρών επαγγελματικών, τα Μεσαία Van, που εκτός των μεγάλων μεταφορικών τους δυνατοτήτων, διακρίνονται για τις μικρές σχετικά, διαστάσεις του αμαξώματός τους.
 
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι, με το συνολικό μήκος του αμαξώματός τους να μην υπερβαίνει τα 5,4 μέτρα, είναι σε θέση να υποστηρίξουν φορτία με μήκος έως και 4,15 μέτρα. Αντίστοιχα, ενώ το μεικτό βάρος τους δεν υπερβαίνει τους 3,4 τόνους, μπορούν να μεταφέρουν φορτία βάρους που προσεγγίζουν τους 1,5 τόνους.
 
Μόνο τυχαίο δεν είναι, λοιπόν, το γεγονός πως τα Μεσαία Vans αποτελούν μια ιδιαίτερα δημοφιλή κατηγορία, κάτι στο οποίο η Ελλάδα δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Σημειώστε πως, στο πρώτο 9μηνο του τρέχοντος έτους πουλήθηκαν συνολικά 1.024 Μεσαία Van. Πρώτο στην κατηγορία είναι μέχρι στιγμής το Ford Transit Custom.
 
Αξίζει να τονιστεί πως τα 4 πρώτα σε πωλήσεις μοντέλα αντιπροσωπεύουν σχεδόν το 72% της κατηγορίας. Επιλέξαμε 3 από αυτά και εστιάσαμε, θέλοντας να σας βοηθήσουμε να δείτε με μια ματιά αυτό που ενδιαφέρει πρωτίστως τον κάθε επαγγελματία: Τις μεταφορικές δυνατότητες.
 
Θέτουμε, λοιπόν, αντιμέτωπο το κυρίαρχο Ford Transit Custom με το δεύτερο Jumpy (της Citroen). Ως τρίτο μοντέλο, επιλέξαμε ένα ξεχωριστό μοντέλο με …premium υπεραξίες. Το Mercedes-Benz Vito.