Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Από τρεις εκδόσεις μήκους τα Citroen Jumpy και Mercedes-Benz Vito, δύο για το Ford Transit Custom, με το Vito να διαθέτει το μακρύτερο αμάξωμα.

Από τρεις εκδόσεις μήκους τα Citroen Jumpy και Mercedes-Benz Vito, δύο για το Ford Transit Custom, με το Vito να διαθέτει το μακρύτερο αμάξωμα.

Πρώτο σε μεικτό βάρος και ωφέλιμο φορτίο το Ford Transit Custom.

Πρώτο σε μεικτό βάρος και ωφέλιμο φορτίο το Ford Transit Custom.

  • Από τρεις εκδόσεις μήκους τα Citroen Jumpy και Mercedes-Benz Vito, δύο για το Ford Transit Custom, με το Vito να διαθέτει το μακρύτερο αμάξωμα.
  • Πρώτο σε μεικτό βάρος και ωφέλιμο φορτίο το Ford Transit Custom.

Συγκρίνουμε 3 Μεσαία Van!

55.069 Επισκέψεις στο άρθρο (18/1/2023)

Στην κορυφαία έκδοσή του, το Vito έχει το μακρύτερο αμάξωμα και τον πιο μεγάλο χώρο φόρτωσης. Όμως, το Transit Custom έχει το μεγαλύτερο μεικτό βάρος και το υψηλότερο ωφέλιμο φορτίο. Συγκρίνουμε όλες τις εκδόσεις 3 δημοφιλών Μεσαίων Van.

3 Best Seller Μεσαία Van. Ποιο μεταφέρει τα περισσότερα;


Οι αστικές διανομές προϊόντων δεν περιορίζονται σε φορτία με μικρό βάρος ή όγκο, ωστόσο η ευελιξία των οχημάτων που τις φέρνουν εις πέρας αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για τους επαγγελματίες. Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν εξελίξει μια ιδιαίτερη σε χαρακτηριστικά κατηγορία ελαφρών επαγγελματικών, τα Μεσαία Van, που εκτός των μεγάλων μεταφορικών τους δυνατοτήτων, διακρίνονται για τις μικρές σχετικά, διαστάσεις του αμαξώματός τους.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι, με το συνολικό μήκος του αμαξώματός τους να μην υπερβαίνει τα 5,4 μέτρα, είναι σε θέση να υποστηρίξουν φορτία με μήκος έως και 4,15 μέτρα. Αντίστοιχα, ενώ το μεικτό βάρος τους δεν υπερβαίνει τους 3,4 τόνους, μπορούν να μεταφέρουν φορτία βάρους που προσεγγίζουν τους 1,5 τόνους.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, λοιπόν, το γεγονός πως τα Μεσαία Vans αποτελούν μια ιδιαίτερα δημοφιλή κατηγορία, κάτι στο οποίο η Ελλάδα δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Επιλέξαμε 3 από αυτά και εστιάσαμε, θέλοντας να σας βοηθήσουμε να δείτε με μια ματιά αυτό που ενδιαφέρει πρωτίστως τον κάθε επαγγελματία: Τις μεταφορικές δυνατότητες.

Θέτουμε, λοιπόν, αντιμέτωπο το Ford Transit Custom με το Citroen Jumpy, ενώ ως τρίτο μοντέλο, επιλέξαμε ένα ξεχωριστό μοντέλο με …premium υπεραξίες: το Mercedes-Benz Vito.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »