Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Παράλληλα προσφέρει ένα κορυφαίο περιβάλλον στο εσωτερικό του για έως και 41 επιβάτες καθώς και χώρο αποσκευών με όγκο έως 8,0κ.μ.

Παράλληλα προσφέρει ένα κορυφαίο περιβάλλον στο εσωτερικό του για έως και 41 επιβάτες καθώς και χώρο αποσκευών με όγκο έως 8,0κ.μ.

Η μικρότερη σε διαστάσεις πρόταση της Setra ComfortClass 500, το S 511 HD διακρίνεται για την ελκυστική σχεδίαση, το προηγμένο επίπεδο άνεσης και ασφάλειας και το κορυφαίο τεχνολογικό υπόβαθρο.

Κορυφαίο τεχνολογικό υπόβαθρο, άνεση και ασφάλεια

Το Setra S 511 HD προσφέρεται με κουζίνα ή και τουαλέτα καθώς και δύο πλευρικές θύρες εκ των οποίων, η δεύτερη μπορεί να τοποθετηθεί τόσο εμπρός όσο και πίσω από τον κινητήριο άξονα.
Με τα βασικά γνωρίσματα των οχημάτων σειράς ComfortClass 500 να διατηρούνται αναλλοίωτα (άνεση, ευρυχωρία, πολλαπλοί τύποι καθισμάτων κ.ο.κ.), το εν λόγω μοντέλο προσφέρει τη δυνατότητα υποστήριξης έως 41 επιβατών και χώρο για τις αποσκευές του με ωφέλιμο όγκο από 5,3 – 8,0κ.μ.
Με συνολικό μήκος αμαξώματος της τάξης των 10.465χλστ., και μήκος μεταξονίου 5.005χλστ., η ευελιξία του είναι εξαιρετική (κύκλος στροφής 17.488χλστ.).
Παράλληλα όμως, διακρίνεται και στον τομέα της ασφάλειας χάρη στην δομική ακαμψία του αμαξώματος και ειδικές τεχνολογικές λύσεις όπως το σύστημα «Front Collision Guard» (FCG), το ηλεκτρονικό σύστημα AEBS (Advanced Emergency Braking System), το Active Brake Assist 3ης γενιάς, το SPA (Lane Assistant), το PPC (Predictive Powertrain Control) κ.ά. 

 

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Setra - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ