Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της τεράστιας γκάμας εκδόσεων του Mercedes-Benz Sprinter είναι οι εκδόσεις αστικού mini-bus με την ονομασία «Sprinter City 55»…

… όπως αντίστοιχα και τα πολυτελή –τουριστικά- mini-buses «Sprinter Travel 55» με τον πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.

ουσιαστικά οι επιλογές μεταξύ των οποίων μπορεί να επιλέξει ο υποψήφιος αγοραστής του είναι ανεξάντλητες.

Ιδανικό για υπερκατασκευές όλων των τύπων

Μια από τις σημαντικότερες… αρετές του Mercedes-Benz Sprinter είναι η εξαιρετική ικανότητα του να υποστηρίζει υπερκατασκευές πάσης φύσεως και οι εκδόσεις με αυξημένο μεικτό βάρος, ενισχύουν αυτήν την ποιότητα. 
Οι εκδόσεις C+C προσφέρουν ωφέλιμο μήκος έως και 6.373 χλστ. επί του πλαισίου για υπερκατασκευές με πλάτος έως 2.488 χλστ. και πίσω πρόβολο έως 2.200 χλστ. 
Παράλληλα όμως, το νέο Sprinter διατηρεί τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά ενός ελαφρού επαγγελματικού οχήματος που διασφαλίζουν την ευκολία στον χειρισμό του και την ευελιξία του εντός της πόλης. 
Χαρακτηριστικά, το κατώφλι φόρτωσης στις εκδόσεις Van ορίζεται στα 700 χλστ. ενώ στις εκδόσεις με ανοικτή καρότσα, το δάπεδο του χώρου φόρτωσης απέχει μόλις 1.012 χλστ. από το έδαφος. 
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως για συγκεκριμένες χρήσεις, η Mercedes-Benz προσφέρει τις εκδόσεις του Sprinter με μεικτό 4,6t. με μονά, «Super Single», ελαστικά για τον πίσω άξονα, με διάσταση 285/65 R16 C. Η επιλογή αυτή προσφέρει τη δυνατότητα αύξησης του ωφέλιμου πλάτους της καρότσας μεταξύ των θόλων των πίσω τροχών κατά 350 χλστ. περίπου, στα 1.350 χλστ. Σε κάθε περίπτωση, η ύπαρξη επιλογών με διάφορα μήκη μεταξονίου, τέσσερα μήκη αμαξώματος, τρία ύψη οροφής και αμαξώματα Van, Pick-Up, Crew-Cab, Chassis Cab κ.ο.κ., συνθέτουν ένα… πολυσχιδές μοντέλο που είναι σε θέση να ανταποκριθεί ακόμη και στις πιο εξεζητημένες χρήσεις. 

 

VAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mercedes-Benz - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ