Το εσωτερικό της καμπίνας του Ford Transit Connect διακρίνεται για το μεγάλο ωφέλιμο πλάτος και ύψος, γεγονός που ευνοεί την άνετη μεταφορά ακόμη και τριών -μεγαλόσωμων- επιβατών.

Με εξαιρετική εργονομία και πολλαπλούς χώρους για μικροαντικείμενα, ο εσωτερικός διάκοσμος του Peugeot Partner καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία.

Ποιοτικά κατασκευασμένο και με πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, το εσωτερικό του νέου VW Caddy παραπέμπει σχεδιαστικά στα επιβατικά οχήματα της εταιρείας.

Έξυπνες λύσεις για την μεταφορά αντικειμένων και εγγράφων έχουν προβλεφθεί παντού στο εσωτερικό του νέου Partner.

Ανάλογα με τη θέση των καθισμάτων στο εσωτερικό όχι μόνο του Ford Transit Connect αλλά και των υπολοίπων εκπροσώπων της κατηγορίας, επιτυγχάνεται η αύξηση του μήκους του χώρου φόρτωσης ή η διασφάλιση επαρκούς χώρου για τη μεταφορά αντικειμένων και εντός της καμπίνας των επιβατών.

Άνεση και ασφάλεια υψηλού επιπέδου

Με βάσει τις σχετικές αλλαγές και στην ελληνική νομοθεσία, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις των σύγχρονων επαγγελματιών οδηγών, τα τρία Vanettes που παρουσιάζουμε είναι διαθέσιμα σε εκδόσεις με διπλό κάθισμα για τον συνοδηγό, γεγονός που αναβαθμίζει σημαντικά τις δυνατότητες τους και απλουστεύει τη ζωή του επαγγελματία.
Οι διαφορές στην σχεδιαστική φιλοσοφία του εσωτερικού διακόσμου στα τρία μοντέλα που παρουσιάζουμε δεν θα μπορούσαν να είναι πιο έντονες ωστόσο, κοινός παρανομαστής όλων παραμένει η βέλτιστη κάλυψη των αναγκών του οδηγού και η διατήρηση του όσο και ξεκούραστου γίνεται ακόμη και μετά από πολύωρα δρομολόγια.
Ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας είναι πληρέστατος και περιλαμβάνει προηγμένα συστήματα πολυμέσων όπως π.χ. το Ford SYNC που μπορεί να ελεγχθεί και μέσω φωνητικών εντολών.
Πέραν αυτού, ένα από τα στοιχεία που κερδίζουν τις εντυπώσεις είναι η δυνατότητα τροποποίησης της θέσης τόσο της πλάτης όσο και της βάσης των καθισμάτων για τους συνοδηγούς.
Με αυτόν τον τρόπο, η πλάτη του μεσαίου καθίσματος μπορεί να μετατραπεί σε ειδική βάση για διάφορα μικροαντικείμενα όπως π.χ. ένας φορητός υπολογιστής.
Παράλληλα, η αναδίπλωση των καθισμάτων, επιτρέπει την επέκταση του ωφέλιμου μήκους του χώρου φόρτωσης για την μεταφορά αντικειμένων μεγάλου όγκου καθώς και τη μεταφορά αντικειμένων εντός της καμπίνας.
 

 

ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Advertisement