Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ωφέλιμος όγκος φόρτωσης από 3,0 – 4,7 κ.μ.

Όπως και η πλειοψηφία των εκπροσώπων της κατηγορίας των Vanettes, τα νέα Ford Transit Connect, Peugeot Partner και VW Caddy είναι διαθέσιμα με δόυ διαφορετικά μήκη αμαξώματος και –εκτός της πρότασης της Peugeot Professionnel- με δύο μήκη μεταξονίου.
Σε ότι αφορά στις διαστάσεις του αμαξώματος, το μέγιστο μήκος τους κυμαίνεται από τα 4,38 – 4,88μ., γεγονός που συμβάλλει στην εξαιρετική ευελιξία τους εντός της πόλης καθώς, ο κύκλος στροφής του ανέρχεται έως και στα 12,2μ., με το Partner να επιδεικνύει την καλύτερη επίδοση σε αυτόν τον τομέα με 11,0μ. σύμφωνα με τον κατασκευαστή.
Σε ότι αφορά στις διαστάσεις του χώρου φόρτωσης, το ωφέλιμο μήκος κυμαίνεται από τα 1.558 – 2.249 χλστ. με καλύτερη την επίδοση των εκδόσεων «Maxi» με το μακρύ μεταξόνιο του VW Caddy.
Ωστόσο, χάρη στη δυνατότητα αναδίπλωσης τόσο του καθίσματος του συνοδηγού όσο και του διαχωριστικού της καμπίνας από την καρότσα (βλέπε σύστημα «Multiflex» για το Peugeot Partner), το ωφέλιμο μήκος του χώρου φόρτωσης μπορεί να αυξηθεί έως και στα 3.400 χλστ. στην περίπτωση της έκδοσης «L2» (μακρύ μεταξόνιο) του Ford Transit Connect.
Με ωφέλιμο πλάτος από 1.500 – 1.538 χλστ., και έως και 1.230 χλστ. μεταξύ των θόλων, τα εν λόγω μοντέλα μπορούν να δεχθούν με άνεση και ευρωπαλέτες τοποθετημένες εγκάρσια στο εσωτερικό τους ενώ το μέγιστο ωφέλιμο εσωτερικό ύψος απαντάται στο Ford Transit Connect, με ελάχιστη ωστόσο διαφορά από τα Partner και Caddy.
Πέραν των αυξημένων μεταφορικών τους δυνατοτήτων, οι νέες γενιές των τριών Vanette που παρουσιάζουμε διακρίνονται και για την ευκολία φόρτωσης τους χάρη σε στοιχεία όπως το χαμηλό κατώφλι φόρτωσης (547 χλστ.) αλλά και το μεγάλο πλάτος και ύψος τόσο των πλευρικών όσο και των δίφυλλων πίσω θυρών.

 

 

ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ