Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Αναζητώντας την «χρυσή τομή»

8.585 Επισκέψεις στο άρθρο (18/4/2017)

Με υψηλή αύξηση πωλήσεων από τις αρχές του έτους, η κατηγορία των Vanette είναι αυτήν τη στιγμή η δεύτερη πιο δημοφιλής στην ελληνική αγορά ελαφρών επαγγελματικών πίσω μόνο από τα Pick-Up…

Ηκατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών πόλης που είναι σε θέση να ανταποκριθούν απόλυτα στις αστικές διανομές προϊόντων όλων των τύπων κατά το… τελευταίο χιλιόμετρο της εφοδιαστικής αλυσίδας (λίγο  - πολύ δηλαδή την παράδοση εμπορευμάτων στην πόρτα του καταναλωτή), εμφανίζει σημαντική αύξηση πωλήσεων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και στη χώρα μας, τα τελευταία χρόνια.
Η μεγάλη ποικιλία εκδόσεων, οι περιορισμένες διαστάσεις που ευνοούν την ευελιξία εντός της πόλης χωρίς ωστόσο σαφές αντίκτυπο στις μεταφορικές δυνατότητες και οι αποδοτικοί – φιλικοί προς το περιβάλλον και… την τσέπη του ιδιοκτήτη- κινητήρες, αποτελούν τα βασικότερα γνωρίσματα των εκπροσώπων της κατηγορίας των Vanette.
Δεν είναι τυχαίο εξάλλου το γεγονός ότι, η συντριπτική πλειοψηφία των οχημάτων που απαρτίζουν την εν λόγω κατηγορία οχημάτων, με μεικτό βάρος ως επί το πλείστον έως και τους 2,2t., εμφανίζει ραγδαία αύξηση των πωλήσεων σε σχέση με τα περασμένα χρόνια. Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις των μοντέλων Ford Transit Connect (+23,33%), Peugeot Partner (+118,75%) και VW Caddy (+111,11%) τα οποία και σας παρουσιάζουμε στις σελίδες που ακολουθούν.
Με δύο εκδόσεις ως προς το μήκος του αμαξώματος αλλά και του χώρου φόρτωσης, δυνατότητα μεταφοράς έως και τριών ατόμων στο εσωτερικό τους, ωφέλιμο φορτίο έως και –περίπου- 1t. και ωφέλιμο όγκο φόρτωσης από 3,0 – 4,7 κ.μ., οι εν λόγω επιλογές διακρίνονται για την δυνατότητα υποστήριξης μιας τεράστιας γκάμας εφαρμογών.
Παράλληλα, η πληρέστατη γκάμα κινητήρων –καθΆ ενός εξ αυτών- περιλαμβάνει Euro6 επιλογές με καύσιμο την αμόλυβδη βενζίνη, το πετρέλαιο αλλά και το φυσικό αέριο, με μέση κατανάλωση από 3,9λτ./100χλμ. καθώς και εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα από 103 g/km, γεγονός που μεταξύ άλλων διασφαλίζει και την ελεύθερη πρόσβαση εντός των ορίων του «Πράσινου» Δακτυλίου της πρωτεύουσας.