Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η νέα γενιά του Renault Kangoo θα ξεκινήσει την εμπορική της πορεία στις διάφορες αγορές της ΕΕ μέσα στην άνοιξη του 2021.

Σημαντικά τροποποιημένος, σαφέστατα πιο ποιοτικός και πληρέστερα εξοπλισμένος ο εσωτερικός διάκοσμος ενώ…

… αίσθηση προκαλεί το ιδιαίτερα μεγάλο πλάτος της πλευρικής πόρτας, δεδομένης της απουσίας της μεσαίας κολώνας του αμαξώματος (σύστημα Easy Side Access).

Με premium αισθητικά χαρακτηριστικά και οι επιβατικές εκδόσεις της νέας γενιάς του γαλλικού Vanette!

Παράλληλα, η Renault PRO+ παρουσίασε και μια 2η πρόταση στην κατηγορία των Vanettes με την ονομασία «Express»…

… που θα διακρίνεται για το εξαιρετικό value-for-money χωρίς να προϋποθέτει τυχόν… υποχωρήσεις σε ζητήματα άνεσης και ασφάλειας εντός της καμπίνας των επιβατών.

Εκτός από τις επιβατικές και επαγγελματικές εκδόσεις των Kangoo & Express, η Renault PRO+ θα παρουσιάσει και ηλεκτροκίνητη έκδοση για το πρώτο (αριστερά).

Δύο νέα επαγγελματικά από τη Renault!

12.583 Επισκέψεις στο άρθρο (12/11/2020)

Η Renault αποκάλυψε τα πρώτα στοιχεία και εικόνες τόσο της νέας γενιάς του Kangoo όσο και ενός νέου –μικρότερου- Vanette με την ονομασία «Express» που εστιάζει στην ιδανική σχέση τιμής – αξίας.

Ένα από τα σημαντικότερα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα όλων των εποχών σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, το Renault Kangoo των 4 εκ. πωλήσεων, παρουσιάστηκε στη νέα του γενιά.
Το νέο μοντέλο θα είναι εμπορικά διαθέσιμο από την προσεχή άνοιξη τόσο σε επαγγελματικές όσο και επιβατικές εκδόσεις, οι οποίες στην πορεία θα παρουσιαστούν και σε αμιγώς ηλεκτρικές εκδοχές.
Το ολοκαίνουργιο Kangoo Van θα διατίθεται σε δύο μήκη αμαξώματος, με τη βασική έκδοση να προσφέρει ωφέλιμο όγκο φόρτωσης από 3,3 έως 3,9 m3 και τη μεγαλύτερη από 4,2 έως 4,9 m3.
Προεξάρχοντα χαρακτηριστικά του οχήματος είναι τα δύο νέα συστήματα Easy Side Access και Easy Inside Rack, μέσω των οποίων απλοποιείται η διαδικασία φόρτωσης και η πρόσβαση στην καρότσα.
Συγκεκριμένα, το Easy Side Access είναι ιδιαίτερα βολικό στα αστικά κέντρα, επιτρέποντας στον οδηγό να προσεγγίσει την πλευρική πόρτα, ανεξάρτητα από το πού έχει παρκάρει. Το μυστικό είναι πως έχει αφαιρεθεί η κεντρική κολόνα του οχήματος, γεγονός που επέτρεψε τη δημιουργία μιας πόρτας πλάτους 1.416 χλστ. (!), η οποία είναι διπλάσια από το απερχόμενο μοντέλο και αποτελεί -σύμφωνα με τη Renault- τη μεγαλύτερη της κατηγορίας. Επιπλέον, χάρη στο σύστημα Easy Inside Rack, είναι δυνατή η μεταφορά μακριών και ογκωδών αντικειμένων στην οροφή του χώρου φόρτωσης (εντός της καρότσας), απελευθερώνοντας χώρο στο δάπεδο.
Η συνολική σχεδίαση του αμαξώματος του νέου Kangoo Van είναι πιο «μυώδης» ενώ πλήθος λεπτομερειών, όπως οι πινελιές χρωμίου, κάνουν το μοντέλο να δείχνει πιο premium από το παρελθόν. Το ίδιο ισχύει και για το εσωτερικό, το οποίο δεν θυμίζει σε τίποτα το υπάρχον μοντέλο. Στην καμπίνα υπάρχουν άφθονοι χώροι μικροαντικειμένων και νέα πιο άνετα καθίσματα, με το κυρίαρχο στοιχείο να είναι το νέο σύστημα multimedia, Renault EASY LINK. Πλούσιος είναι και ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας, με τον τελευταίο να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και τα εξής: ψηφιακό καθρέπτη Permanent Rear View, Trailer Swing Assist, Brake Stability Control και AEBS Advanced Emergency Active Braking.
Τόσο το Kangoo Van όσο και οι πενταθέσεις επιβατικές του εκδόσεις θα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της Renault που βρίσκεται στην πόλη Μωμπέζ της βόρειας Γαλλίας. Θα διατίθενται στην Ευρώπη, αλλά και σε αγορές εκτός αυτής, οι οποίες θα ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα.

Σε αντίθεση με το νέο Kangoo, το δεύτερο νέο Vanette που παρουσιάστηκε, το Express που θα παράγεται στην Ταγγέρη (Μαρόκο), θα διατεθεί στις διάφορες αγορές της ΕΕ μόνο στις επαγγελματικές του εκδόσεις,
Ουσιαστικά πρόκειται για ένα νέο ελαφρύ επαγγελματικό με εξαιρετική σχέση τιμής – αξίας, που θα προσφέρει χώρο φόρτωσης από 3,3 έως 3,7 m3, ενώ στο εσωτερικό του υπάρχουν χώροι μικροαντικειμένων όγκου 48 λίτρων. Ομοίως, στην καμπίνα συναντάμε το σύστημα Renault EASY LINK, με τον εξοπλισμό να περιλαμβάνει ακόμα μεταξύ άλλων τα επικουρικά συστήματα Rear-View Assist, Blind Spot Warning, Front & Rear Park Assist και Wide View Mirror.