Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
4 εκατομμύρια Renault Kangoo πέρασαν από την γραμμή παραγωγής

4 εκατομμύρια Renault Kangoo πέρασαν από την γραμμή παραγωγής

4.430 Επισκέψεις στο άρθρο

- Η παραγωγή του Van Kangoo έχει ξεκινήσει από το 1997.
- Έκτοτε έχουν παραχθεί 4 εκατομμύρια οχήματα, όλα σε ένα εργοστάσιο.
- Από τα 4 εκατομμύρια Kangoo, τα 100.000 είναι ηλεκτρικά.

Η παραγωγή του Van Kangoo έχει ξεκινήσει από το 1997.

Το πρώτο Renault Kangoo άφησε πίσω του την γραμμή παραγωγής το 1997, στο εργοστάσιο Maubeuge. Έκτοτε έχουν περάσει 25 χρόνια και 3 διαφορετικές γενιές, στις οποίες to Van δέχτηκε σημαντικές αλλαγές, κυρίως στους τομείς της τεχνολογίας και της ασφάλειας.
 

Έκτοτε έχουν παραχθεί 4 εκατομμύρια οχήματα, όλα σε ένα εργοστάσιο.

Σε αυτό το διάστημα έχουν πωληθεί πάνω από 4,4 εκατομμύρια Vans, με τα 4 εκατομμύρια εξ`αυτών να προέρχονται από το ίδιο εργοστάσιο στην πόλη Maubeuge, στην Βόρεια Γαλλία.  Την Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023, ένα Renault Kangoo E-Tech ηλεκτρικό Van έγινε και επίσημα το «όχημα νούμερο 4 εκατομμύρια» το οποίο έφυγε από το εργοστάσιο του Maubeuge και παραδόθηκε σε πελάτη.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Από τα 4 εκατομμύρια Kangoo, τα 100.000 είναι ηλεκτρικά.

Το Renault Kangoo είναι διαθέσιμο σε διάφορες διαρρυθμίσεις, σε μικρότερα και μεγαλύτερα αμαξώματα, για να εξυπηρετεί πληθώρα αναγκών. Στην τωρινή του γενιά, το Kangoo διατίθεται με έναν κινητήρα βενζίνης, δύο πετρελαίου και μια πλήρως ηλεκτρική έκδοση με 120 άλογα και 300 χιλιόμετρα αυτονομία. 100.000 ηλεκτρικά οχήματα έχουν φύγει από το γαλλικό εργοστάσιο, κάνοντάς το σύμφωνα με την Renault το πιο επιτυχημένο ηλεκτρικό Van της κατηγορίας.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »