Το νέο Peugeot Partner αποτελεί μια εξαιρετικά αποδοτική και αξιόπιστη λύση στα επαγγελματικά πόλης χάρη και…

… στον υπερσύγχρονο πετρελαιοκινητήρα BlueHDi με ισχύ 100 ίππων που εμφανίζει μέση κατανάλωση καυσίμου από 4,3λτ./100χλμ.

Μέση κατανάλωση από 4,3λτ./100χλμ.

Όπως προαναφέραμε, το κόστος χρήσης ενός επαγγελματικού οχήματος διαμορφώνεται κυρίως από το κόστος καυσίμων και σε αυτόν τον τομέα, η Peugeot Professionnel έχει εξασφαλίσει πολλαπλά οφέλη στον ιδιοκτήτη του νέου Partner δεδομένου ότι, ο ροπάτος πετρελαιοκινητήρας BlueHDi των 1,6λτ. με απόδοση 100 ίππων και 254 Nm ροπής από τις 1.750 σ.α.λ., εμφανίζει μέση κατανάλωση από 4,3λτ./100χλμ. και εκπομπές CO2 από 111 g/km, γεγονός –εκτός των άλλων- επιτρέπει και την ελεύθερη πρόσβαση εντός των ορίων του Πράσινου Δακτυλίου της πρωτεύουσας.
Παράλληλα, το νέο Partner προσφέρεται και στην ειδικά εξελιγμένη έκδοση «Entry», που διακρίνεται για τα δυναμικά χαρακτηριστικά, τις μεγάλες μεταφορικές δυνατότητες και  την υψηλή αξιοπιστία, με την έκδοση των 75 ίππων (230 Nm ροπής) του 1.600άρη πετρελαιοκινητήρα που σε σχέση με τις υπόλοιπες διατίθεται με μονό –μη ανακλινόμενο- κάθισμα συνοδηγού και χωρίς επένδυση στο δάπεδο του χώρου φόρτωσης.
 
 

 

VANETTE - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Peugeot - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ