Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

To νέο Expert επιδεικνύει μια σημαντικά πιο «φρέσκια» αισθητική σε σχέση με τον προκάτοχο του.

Η νέα γενιά (Τ6) του Transporter διατηρεί αναλλοίωτη την σχεδιαστική φιλοσοφία της Volkswagen που βασίζεται στις έντονες ακμές και τις στιβαρές φόρμες.

Δυναμική σχεδίαση, νέα στοιχεία

Η πλήρως τροποποιημένη σχεδίαση του νέου Expert διακρίνεται για την τοποθέτηση των τροχών στις άκρες του αμαξώματος, γεγονός που ενισχύει την βέλτιστη χωροταξική διαρρύθμιση στο εσωτερικό του καθώς και τη μεγάλη ευελιξία του.
Η νέα πλατφόρμα «EMP2» του Ομίλου PSA επιφέρει μείωση του μεταξονίου και καλύτερη κατανομή των μαζών μεταξύ των δύο αξόνων ενώ εντελώς νέο είναι το εμπρόσθιο τμήμα του αμαξώματος με τη επανασχεδιασμένη μάσκα, τα ελκυστικά σχεδιαστικά φωτιστικά σώματα και το έντονα κεκλιμένο παρμπρίζ.
Στον αντίποδα, η νέα γενιά του Transporter (T6 πλέον), εκ πρώτης όψεως διατηρεί μια έντονη σχεδιαστική αντιστοιχία με την προηγούμενη γενιά (Τ5) ωστόσο, οι αλλαγές που έχει δεχθεί είναι πολλαπλές και… ριζικές.
Η εντελώς νέα μάσκα και τα φωτιστικά σώματα, δημιουργούν έναν έντονο δυναμισμό σε συνδυασμό με τις αυλακώσεις του καλύμματος του κινητήρα ενώ συνολικά, το νέο T6 Transporter υιοθετεί –το σύνολο σχεδόν- των βασικών γνωρισμάτων της σχεδιαστικής φιλοσοφίας της Volkswagen, όπως αυτή αποτυπώνεται και στα επιβατικά οχήματα της.

 

 

VAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ