Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Καλαίσθητος ο εσωτερικός διάκοσμος του νέου Expert.

Κομψό, άρτιο κατασκευαστικά και με πληρέστατο επίπεδο εξοπλισμού το εσωτερικό της καμπίνας του VW Transporter.

Ανέσεις και επίπεδο ασφάλειας για «VIP» επαγγελματίες

Το βασικό γνώρισμα του εσωτερικού της καμπίνας των επιβατών σε αμφότερα τα μοντέλα είναι φυσικά η ευρυχωρία και η εξαιρετική εργονομία όπως αντίστοιχα και οι πολλαπλές λύσεις αναφορικά με τους αποθηκευτικούς χώρους.
Παράλληλα, σχεδιαστικά… τρικ, όπως οι έντονες οριζόντιες γραμμές στη σχεδίαση του ταμπλό της κεντρικής κονσόλας, ενισχύουν την αίσθηση ευρυχωρίας που απολαμβάνουν ο οδηγός και οι (έως δύο) συνεπιβάτες των εκδόσεων Van.

Σημαντική αναβάθμιση της θέρμο-ήχο-μόνωσης στο νέο Expert
Η νέα θέση οδήγησης στο εσωτερικό του Expert τοποθετεί τον οδηγό πιο ψηλά, προσφέροντας του καλύτερο περιμετρικό οπτικό πεδίο ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως οι πολλαπλοί αποθηκευτικοί χώροι εντός της καμπίνας έχουν ωφέλιμο όγκο άνω των 40λτ., χωρίς να υπολογίζεται η κρυφή θήκη κάτω από το διπλό κάθισμα του συνοδηγού στις εκδόσεις Long, με όγκο 73λτ.!
Πέραν του πληρέστατου εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας, ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί στην βελτίωση της ηχομόνωσης και θερμομόνωσης της καμπίνας.
Συστήματα όπως το «Head-up-display» που προβάλει δεδομένα από μια σειρά λειτουργιών του οχήματος σε μια μικρή –διάφανη- πλακέτα στη βάση του παρμπρίζ, στο άμεσο οπτικό πεδίο του οδηγού, αποτελούν το… κερασάκι στην τεχνολογική «τούρτα» του νέου Expert όπως αντίστοιχα και το σύστημα Driver Attention Alert που αναλαμβάνει να ελέγχει συνεχώς τη συμπεριφορά του οδηγού κατά τη διάρκεια του δρομολογίου.
Η δυνατότητα επιλογής μιας πλειάδας καμερών και αισθητήρων εξαλείφουν τα νεκρά σημεία στο οπτικό πεδίο του οδηγού ενώ, συστήματα όπως τα Active Safety Brake υποβοηθούν το έργο του, ελαχιστοποιώντας το ενδεχόμενο πρόκλησης ατυχημάτων κάτω από όλες τις συνθήκες.
Επιπρόσθετα, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως η νέα γενιά του Expert, απέσπασε πρόσφατα βαθμολογία πέντε αστέρων αναφορικά με την παθητική ασφάλεια που προσφέρει στους επιβάτες της, στις δοκιμές ελεγχόμενης πρόσκρουσης (crash-tests) του Euro NCAP.

 Ποιοτικά κατασκευασμένο και… multimedia το νέο Transporter
Όπως προαναφέραμε, οι έντονες -οριζόντιες- σχεδιαστικές φόρμες της σχεδίασης του εσωτερικού το γερμανικό Van, ενισχύουν την αίσθηση ευρυχωρίας που διασφαλίζει το μεγάλο ωφέλιμο πλάτος της καμπίνας.
Με κορυφαίες επιλογές ως προς τα συστήματα άνεσης και ασφάλειας, το T6 Transporter φέρει στον βασικό του εξοπλισμό το ηχοσύστημα «Composition Colour» με οθόνη αφής 5 ιντσών ενώ αποθηκευτικές λύσεις για έγγραφα, μικροαντικείμενα και άλλα στοιχεία, έχουν προβλεφθεί στην οροφή, το εσωτερικό των θυρών, κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού, στο ταμπλό κ.ο.κ.

 

 

VAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ