Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Εντυπωσιακή πληρότητα στις επιλογές κινητήρων

Ένας από τους τομείς όπου τα νέα Peugeot Expert και VW T6 Transporter κυριολεκτικά… διαπρέπουν, είναι αυτός των κινητήρων, με τα δύο μεσαία Vans να προσφέρουν πολλαπλές επιλογές στον υποψήφιο ιδιοκτήτη τους.
Κατανάλωση από 5,1λτ./100χλμ. για το Expert
Ανάλογα με τη χρήση για την οποία προορίζεται, το νέο Expert είναι διαθέσιμο με νέους πετρελαιοκινητήρες «BlueHDi» χωρητικότητας 1,6 ή 2,0λτ. που αποδίδουν ισχύ από 95 – 180 ίππους.
Με τη μέγιστη τιμή της ροπής τους να ορίζεται από τα 210 – 400 Nm, τα εν λόγω μηχανικά σύνολα επιστρατεύουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας αναφορικά με τις τεχνολογίες που ενσωματώνουν όπως το σύστημα «S&S» για την στιγμιαία απενεργοποίηση τους όταν το όχημα είναι σε στάση κ.ο.κ.
Βασικό τους γνώρισμα η ιδιαίτερα περιορισμένη κατανάλωση καυσίμου, που σε συνδυασμό με την μεγάλη δεξαμενή καυσίμου, διασφαλίζει ιδιαίτερα μεγάλη αυτονομία.
Τέλος, οι επιλογές στα κιβώτια ταχυτήτων περιλαμβάνει χειροκίνητα 5 ή 6 σχέσεων και ένα αυτόματο 6 σχέσεων.

Με ισχύ έως και 204 ίππων το T6 Transporter
Στην ελληνική αγορά, το νέο Transporter προσφέρεται με τρεις επιλογές ισχύος ενός ολοκαίνουργιου πετρελαιοκινητήρα 2,0λτ. με απόδοση 102, 150 ή 204 ίππων.
Προσφέροντας εξαιρετικές επιταχύνσεις τόσο από στάση όσο και εν κινήσει, τα εν λόγω μηχανικά σύνολα διακρίνονται για την ελαστικότητα και το περιορισμένο θόρυβο που παράγεται κατά την λειτουργία τους.
Επιπρόσθετα, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την ύπαρξη, εκτός των χειροκίνητων κιβωτίων με 5 ή 6 σχέσεις, το υπερσύγχρονου αυτόματου DSG με τις 7 σχέσεις, που συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο προηγμένων τεχνολογικά επιλογών σε όλη την κατηγορία.

 

 

VAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ