Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Χάρη στο σύστημα Moduwork, το νέο Peugeot Expert είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με μήκος από 2.162 – 4.020 χλστ.

Το εν λόγω σύστημα αυξάνει το ωφέλιμο μήκος του χώρου φόρτωσης κατά 1.160 χλστ. σε όλες τις εκδόσεις

Αναλόγως της έκδοσης, το νέο Transporter είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με όγκο έως και 9,3κ.μ.

Ευελιξία – Μεταφορικές δυνατότητες: Σημειώσατε «Χ»!

¶μφότερα τα μοντέλα που παρουσιάζουμε διακρίνονται για την μεγάλη ποικιλία εκδόσεων ως προς τις διαστάσεις του αμαξώματος του, με το συνολικό μήκος του να μην υπερβαίνει τα 5,31μ.
Παρόλα αυτά, είναι σε θέση να προσφέρουν ωφέλιμο όγκο φόρτωσης έως και 6,7κ.μ. καθώς και καρότσα με ωφέλιμο μήκος έως και 4μ. για τη μεταφορά πάσης φύσεως αντικειμένων!

Νέο Expert: Με μήκος από 4,6μ.!
Μια από τις βασικές διαφοροποιήσεις του νέου Expert σε σχέση με το παρελθόν είναι η προσθήκη μιας νέας, μικρότερης σε μήκος, έκδοσης αμαξώματος (μόλις 4,6μ.).
Πλέον, το γαλλικό μοντέλο προσφέρεται σε τρία μήκη αμαξώματος και με μέγιστο ύψος έως και 1,9μ., γεγονός που του επιτρέπει να εισέλθει με άνεση σε χώρους όπως τα υπόγεια parking, με ευκολία.
Ωστόσο, αν και οι διαστάσεις του είναι ιδιαίτερα περιορισμένες, το νέο Expert είναι σε θέση να προσφέρει στο εσωτερικό του, χώρο φόρτωσης με μήκος από 2.162 – 2.862 χλστ. ενώ, η ύπαρξη του συστήματος «Moduwork», είναι σε θέση να αυξήσει το ωφέλιμο μήκος της καρότσας 1.160 χλστ. επιτρέποντας τη μεταφορά αντικειμένων με μήκος έως και 4.020 χλστ.
Παράλληλα, αξίζει να σημειώσουμε πως με το μεικτό βάρος του οχήματος να κυμαίνεται από τους 2,6 – 3,1t., το γαλλικό Van μπορεί να μεταφέρει προϊόντα με βάρος έως και 1.449 κιλών!

 VW T6 Transporter: Ωφέλιμος όγκος έως και 9,3κ.μ.
Οι επιλογές ως προς το μήκος του αμαξώματος και του μεταξονίου του νέου Transporter είναι δύο, ενώ, ανάλογα με το ύψος της οροφής, στο εσωτερικό του, είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με όγκο από 5,8 – 9,3 κ.μ.
Με το μήκος του αμαξώματος να ανέρχεται έως και στα 5.304 χλστ., το γερμανικό Van είναι σε θέση να μεταφέρει αντικείμενα με μήκος έως 2.724 χλστ. ενώ, το ωφέλιμο πλάτος μεταξύ των θόλων των πίσω τροχών, ανέρχεται στα 1.244 χλστ. γεγονός που επιτρέπει τη μεταφορά ακόμη και τριών παλετών ευρωπαϊκών προδιαγραφών στο εσωτερικό του.
Τέλος, αναλόγως της έκδοσης του αμαξώματος και του κινητήρα, το νέο T6 Transporter προσφέρεται με μεικτό βάρος από 2,8 – 3,2t. και μπορεί να υποστηρίξει φορτία με βάρος έως και 1.224 κιλών, ή να έλξει trailers με φρένα βάρους έως και 2,5t.

 

 

VAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ