Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στιβαρό και άνετο στον δρόμο, το νέο Expert προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας ενώ…

… πολλαπλές είναι οι τεχνολογικές καινοτομίες που περιλαμβάνονται στον εξοπλισμό των διαφόρων εκδόσεων του.

Η νέα γενιά του Transporter προσφέρει ένα από τα καλύτερα επίπεδα ενεργητικής ασφάλειας στην κατηγορία των Van, ενώ διαθέσιμές είναι και τετρακίνητες (4ΜΟΤΙΟΝ) εκδόσεις.

H τεχνολογία στην υπηρεσία της ασφάλειας

Οι απαιτητικές συνθήκες που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι σύγχρονοι επαγγελματίες οδηγοί κατά την κίνηση τους εντός της πόλης (και όχι μόνο), σε συνδυασμό με τις ολοένα και αυστηρότερες επιταγές της ΕΕ σε θέματα ασφάλειας, έχει επιφέρει την θεαματική βελτίωση του επιπέδου της ενεργητικής ασφάλειας και πληρότητας του εξοπλισμού, στα οχήματα της κατηγορίας των Vans.
Τα νέα Expert και Transporter δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση, το αντίθετο μάλιστα, καθώς πρόκειται για δύο από τις πιο προηγμένες τεχνολογικά επιλογές της κατηγορίας.

Peugeot Expert: Ενεργητική ασφάλεια υψηλού επιπέδου
Με νέο σύστημα ανάρτησης σε αμφότερους τους άξονες, πιο σαφές και «γρήγορο» τιμόνι καθώς και ισχυρά φρένα, το νέο Expert δεν θα μπορούσε παρά να προσφέρει οδική συμπεριφορά και ποιότητα κύλισης, εφάμιλλη με επιβατικών οχημάτων.
Παράλληλα, στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται στοιχεία όπως η δυνατότητα αναγνώρισης των πινακίδων κυκλοφορίας με τα όρια ταχύτητας, το Active Safety Brake που είναι σε θέση να μειώσει αυτόματα την ταχύτητα του για την αποφυγή ενδεχόμενης σύγκρουσης με προπορευόμενο όχημα, το –αντίστοιχο- Distance Alert, το σύστημα υποβοήθησης αλλαγής λωρίδας (AFIL), το Driver Attention Assist που ελέγχει συνεχώς τη συμπεριφορά του οδηγού αναζητώντας σημάδια… κόπωσης κ.ο.κ.

VW T6 Transporter: Κερδίζοντας άμεσα την εμπιστοσύνη του οδηγού
Πέρα του εξαιρετικού στησίματος της ανάρτησης και των αποδοτικών φρένων, το νέο Transporter έχει να επιδείξει μια μεγάλη γκάμα ηλεκτρονικών συστημάτων που αναλαμβάνουν να υποβοηθήσουν τον οδηγό κάτω από όλες τις συνθήκες.
Πέραν των «βασικών» ESP, ABS, ASR, EDL, Brake Assistant, Hill Hold Control και της τεχνολογίας «BlueMotion» που περιλαμβάνει το σύστημα Start & Stop για τον κινητήρα και το σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά την επιβράδυνση, η Volkswagen έχει… προικίσει το νέο Transporter λύσεις όπως η Αναγνώριση Κόπωσης του Οδηγού, το ParkPilot, το Adaptive Cruise Control ή τα πιο προηγμένα Front Assist με λειτουργία City Emergency Braking, Side Assist και Multi Collision Assist, που κυριολεκτικά, κάνουν το έργο του οδηγού σημαντικά απλούστερο ακόμη και στις πιο ακραίες περιστάσεις.
Καταλήγοντας, δεν πρέπει να παραβλέψουμε πως, το T6 Transporter προσφέρει ένα από τα πιο υπερσύγχρονα και αποδοτικά συστήματα 4κίνησης και στην ελληνική αγορά (4MOTION).

 

 

VAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ